ELECTROMONTAGE SPRL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • ELECTROMONTAGE SPRL
Private companiesEating and Drinking Places • ELECTROMONTAGE SPRL

Contactgegevens ELECTROMONTAGE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTROMONTAGE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTROMONTAGE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. De L'Espoir 40 7301 Boussu - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-80-05-00 32-65-80-05-00

Fax (fax): 32-65-80-05-01 32-65-80-05-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTROMONTAGE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTROMONTAGE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTROMONTAGE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTROMONTAGE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTROMONTAGE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTROMONTAGE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTROMONTAGE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTROMONTAGE SPRL
Products information ELECTROMONTAGE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06520080566
Ondernemingsnummer: 9282867431
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ELECTROMONTAGE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electricity - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTROMONTAGE SPRL
(Get full report from official database of BE for ELECTROMONTAGE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTROMONTAGE SPRL
Addition kinds of activities for ELECTROMONTAGE SPRL

356902. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
20239900. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
35420200. Persmachines | Pressing machines
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
54210202. Bevriezers, vlees | Freezer provisioners, meat
59429905. Stripboeken | Comic books
81110101. Faillissement scheidsrechter | Bankruptcy referee

Werken bij ELECTROMONTAGE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTROMONTAGE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTROMONTAGE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTROMONTAGE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van ELECTROMONTAGE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ELECTROMONTAGE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTROMONTAGE SPRL. Laat een reactie achter voor ELECTROMONTAGE SPRL. ELECTROMONTAGE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTROMONTAGE SPRL. Leave a respond for ELECTROMONTAGE SPRL. ELECTROMONTAGE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTROMONTAGE SPRL op de google maps. Adres en contacten ELECTROMONTAGE SPRL
Location of ELECTROMONTAGE SPRL on the google maps. Address and contacts of ELECTROMONTAGE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTROMONTAGE SPRL ELECTROMONTAGE SPRL: FLL'ECAILLER DU PALAIS ROYAL SA | FLSAINT-GOBAIN MAT CERAM BENELUX SA | KUURNSE TURNKRING | ANN VANDENDRIESSCHE | xilinx benelux BVBA

Other related companies as ELECTROMONTAGE SPRL: FLL'ECAILLER DU PALAIS ROYAL SA | FLSAINT-GOBAIN MAT CERAM BENELUX SA | KUURNSE TURNKRING | ANN VANDENDRIESSCHE | xilinx benelux BVBA

ELECTROMONTAGE SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTROMONTAGE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06520080566. Het bedrijf ELECTROMONTAGE SPRL bevindt zich op het adres: Av. De L'Espoir 40 7301 Boussu - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electricity - works. Producten gemaakt in ELECTROMONTAGE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTROMONTAGE SPRL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTROMONTAGE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTROMONTAGE SPRL, openstaande posities, locatie van ELECTROMONTAGE SPRL op de kaart.

ELECTROMONTAGE SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTROMONTAGE SPRL, company assigned to the tax number BE06520080566. The company ELECTROMONTAGE SPRL is located at the address: Av. De L'Espoir 40 7301 Boussu - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electricity - works. Products created in ELECTROMONTAGE SPRL were not found.
The main activity of ELECTROMONTAGE SPRL is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTROMONTAGE SPRL is not available. You also can look at reviews of ELECTROMONTAGE SPRL, open positions, location of ELECTROMONTAGE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTROMONTAGE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTROMONTAGE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTROMONTAGE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTROMONTAGE SPRL, employees, financial statistics.