DE SMET M

Contactgegevens DE SMET M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SMET M: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SMET M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstraat 13; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 231 14 33 (+32-09 231 14 33) 09 231 14 33 (+32-09 231 14 33)

Fax (fax): 09 231 14 33 (+32-09 231 14 33) 09 231 14 33 (+32-09 231 14 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SMET M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SMET M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SMET M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SMET M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SMET M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SMET M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SMET M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SMET M
Products information DE SMET M

BTW identificatienummer (tax): BE03482635498
Ondernemingsnummer: 2805603027
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Bookkeepers

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SMET M
(Get full report from official database of BE for DE SMET M)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SMET M
Addition kinds of activities for DE SMET M

811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
48320000. Radiostations | Radio broadcasting stations

Werken bij DE SMET M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SMET M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SMET M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SMET M. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

Zoek naar antwoorden van DE SMET M in sociale netwerken
Look for responds of DE SMET M in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SMET M. Laat een reactie achter voor DE SMET M. DE SMET M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SMET M. Leave a respond for DE SMET M. DE SMET M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SMET M op de google maps. Adres en contacten DE SMET M
Location of DE SMET M on the google maps. Address and contacts of DE SMET M

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SMET M DE SMET M: FLM. VAN DE PUTTE BVBA | Madona | FA. SHAINFELD SHLOMO | VAN OOSTERYCK | Vanraes Jef

Other related companies as DE SMET M: FLM. VAN DE PUTTE BVBA | Madona | FA. SHAINFELD SHLOMO | VAN OOSTERYCK | Vanraes Jef

DE SMET M is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SMET M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03482635498. Het bedrijf DE SMET M bevindt zich op het adres: Bergstraat 13; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 334,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Law consultants. Lijst met producten zijn Bookkeepers.
De hoofdactiviteit van DE SMET M is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SMET M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SMET M, openstaande posities, locatie van DE SMET M op de kaart.

DE SMET M is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SMET M, company assigned to the tax number BE03482635498. The company DE SMET M is located at the address: Bergstraat 13; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 334,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Law consultants. List of products are Bookkeepers.
The main activity of DE SMET M is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SMET M is not available. You also can look at reviews of DE SMET M, open positions, location of DE SMET M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SMET M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SMET M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SMET M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SMET M, employees, financial statistics.