BUREAU D'ETUDES FLAMME

Contactgegevens BUREAU D'ETUDES FLAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU D'ETUDES FLAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU D'ETUDES FLAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Ferme Rose 11-3; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 345 19 17 (+32-02 345 19 17) 02 345 19 17 (+32-02 345 19 17)

Fax (fax): 02 345 19 17 (+32-02 345 19 17) 02 345 19 17 (+32-02 345 19 17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU D'ETUDES FLAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU D'ETUDES FLAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU D'ETUDES FLAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU D'ETUDES FLAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU D'ETUDES FLAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU D'ETUDES FLAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU D'ETUDES FLAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU D'ETUDES FLAMME
Products information BUREAU D'ETUDES FLAMME

BTW identificatienummer (tax): BE07108947753
Ondernemingsnummer: 8008453369
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BUREAU D'ETUDES FLAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU D'ETUDES FLAMME
(Get full report from official database of BE for BUREAU D'ETUDES FLAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU D'ETUDES FLAMME
Addition kinds of activities for BUREAU D'ETUDES FLAMME

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
10610100. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
50499904. Apparatuur en accessoires voor metalen locaties | Metal locating equipment and accessories
50850704. vlechten | Twine

Werken bij BUREAU D'ETUDES FLAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU D'ETUDES FLAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU D'ETUDES FLAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU D'ETUDES FLAMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

Zoek naar antwoorden van BUREAU D'ETUDES FLAMME in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU D'ETUDES FLAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU D'ETUDES FLAMME. Laat een reactie achter voor BUREAU D'ETUDES FLAMME. BUREAU D'ETUDES FLAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU D'ETUDES FLAMME. Leave a respond for BUREAU D'ETUDES FLAMME. BUREAU D'ETUDES FLAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU D'ETUDES FLAMME op de google maps. Adres en contacten BUREAU D'ETUDES FLAMME
Location of BUREAU D'ETUDES FLAMME on the google maps. Address and contacts of BUREAU D'ETUDES FLAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU D'ETUDES FLAMME BUREAU D'ETUDES FLAMME: FLTRANSPORT LAUWERS BVBA | Verhoeven G | DE RUYCK VERZEKERINGSKANTOOR | Bij Alene & Prosper | Lambert J

Other related companies as BUREAU D'ETUDES FLAMME: FLTRANSPORT LAUWERS BVBA | Verhoeven G | DE RUYCK VERZEKERINGSKANTOOR | Bij Alene & Prosper | Lambert J

BUREAU D'ETUDES FLAMME is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU D'ETUDES FLAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07108947753. Het bedrijf BUREAU D'ETUDES FLAMME bevindt zich op het adres: Avenue de la Ferme Rose 11-3; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in BUREAU D'ETUDES FLAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU D'ETUDES FLAMME is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU D'ETUDES FLAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU D'ETUDES FLAMME, openstaande posities, locatie van BUREAU D'ETUDES FLAMME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU D'ETUDES FLAMME is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU D'ETUDES FLAMME, company assigned to the tax number BE07108947753. The company BUREAU D'ETUDES FLAMME is located at the address: Avenue de la Ferme Rose 11-3; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Law consultants. Products created in BUREAU D'ETUDES FLAMME were not found.
The main activity of BUREAU D'ETUDES FLAMME is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU D'ETUDES FLAMME is not available. You also can look at reviews of BUREAU D'ETUDES FLAMME, open positions, location of BUREAU D'ETUDES FLAMME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU D'ETUDES FLAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU D'ETUDES FLAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU D'ETUDES FLAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU D'ETUDES FLAMME, employees, financial statistics.