Blanckaert Accountancy

Contactgegevens Blanckaert Accountancy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blanckaert Accountancy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blanckaert Accountancy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pilkemseweg 21A; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 22 09 50 (+32-057 22 09 50) 057 22 09 50 (+32-057 22 09 50)

Fax (fax): 057 22 09 59 (+32-057 22 09 59) 057 22 09 59 (+32-057 22 09 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blanckaert Accountancy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blanckaert Accountancy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blanckaert Accountancy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blanckaert Accountancy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blanckaert Accountancy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blanckaert Accountancy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blanckaert Accountancy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blanckaert Accountancy
Products information Blanckaert Accountancy

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Blanckaert Accountancy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blanckaert Accountancy
(Get full report from official database of BE for Blanckaert Accountancy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blanckaert Accountancy
Addition kinds of activities for Blanckaert Accountancy

481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
33150309. Draad, staal: geïsoleerd of gepantserd | Wire, steel: insulated or armored
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping

Werken bij Blanckaert Accountancy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blanckaert Accountancy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blanckaert Accountancy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blanckaert Accountancy. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van Blanckaert Accountancy in sociale netwerken
Look for responds of Blanckaert Accountancy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blanckaert Accountancy. Laat een reactie achter voor Blanckaert Accountancy. Blanckaert Accountancy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blanckaert Accountancy. Leave a respond for Blanckaert Accountancy. Blanckaert Accountancy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blanckaert Accountancy op de google maps. Adres en contacten Blanckaert Accountancy
Location of Blanckaert Accountancy on the google maps. Address and contacts of Blanckaert Accountancy

Andere gerelateerde bedrijven als come Blanckaert Accountancy Blanckaert Accountancy: PAROCHIECENTRUM SINT HUBERTUS | BRONCO'S KOERIERSERVICE | Chromo-Print B.V.B.A. | Pneus du Val | VAN AKEN SCHOENEN-ORTHOP.

Other related companies as Blanckaert Accountancy: PAROCHIECENTRUM SINT HUBERTUS | BRONCO'S KOERIERSERVICE | Chromo-Print B.V.B.A. | Pneus du Val | VAN AKEN SCHOENEN-ORTHOP.

Blanckaert Accountancy is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blanckaert Accountancy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf Blanckaert Accountancy bevindt zich op het adres: Pilkemseweg 21A; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in Blanckaert Accountancy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blanckaert Accountancy is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blanckaert Accountancy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blanckaert Accountancy, openstaande posities, locatie van Blanckaert Accountancy op de kaart.

Blanckaert Accountancy is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blanckaert Accountancy, company assigned to the tax number BE01018127441. The company Blanckaert Accountancy is located at the address: Pilkemseweg 21A; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Law consultants. Products created in Blanckaert Accountancy were not found.
The main activity of Blanckaert Accountancy is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Blanckaert Accountancy is not available. You also can look at reviews of Blanckaert Accountancy, open positions, location of Blanckaert Accountancy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blanckaert Accountancy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blanckaert Accountancy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blanckaert Accountancy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blanckaert Accountancy, employees, financial statistics.