Aqua Bright Haacht BVBA

Contactgegevens Aqua Bright Haacht BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aqua Bright Haacht BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aqua Bright Haacht BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationstraat 43; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 32 08 (+32-016 60 32 08) 016 60 32 08 (+32-016 60 32 08)

Fax (fax): 016 60 98 95 (+32-016 60 98 95) 016 60 98 95 (+32-016 60 98 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aqua Bright Haacht BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aqua Bright Haacht BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aqua Bright Haacht BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aqua Bright Haacht BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aqua Bright Haacht BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aqua Bright Haacht BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aqua Bright Haacht BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aqua Bright Haacht BVBA
Products information Aqua Bright Haacht BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01653137207
Ondernemingsnummer: 5409088134
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Cleaners & dyers

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aqua Bright Haacht BVBA
(Get full report from official database of BE for Aqua Bright Haacht BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aqua Bright Haacht BVBA
Addition kinds of activities for Aqua Bright Haacht BVBA

025200. Kip eieren | Chicken eggs
395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services

Werken bij Aqua Bright Haacht BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aqua Bright Haacht BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aqua Bright Haacht BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aqua Bright Haacht BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van Aqua Bright Haacht BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aqua Bright Haacht BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aqua Bright Haacht BVBA. Laat een reactie achter voor Aqua Bright Haacht BVBA. Aqua Bright Haacht BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aqua Bright Haacht BVBA. Leave a respond for Aqua Bright Haacht BVBA. Aqua Bright Haacht BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aqua Bright Haacht BVBA op de google maps. Adres en contacten Aqua Bright Haacht BVBA
Location of Aqua Bright Haacht BVBA on the google maps. Address and contacts of Aqua Bright Haacht BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aqua Bright Haacht BVBA Aqua Bright Haacht BVBA: GENS MAUVAISE COMPAGNIE | Aannemingen Van Mol BVBA | ALEXEVA | HALMES K. | TECHN.INST. ST.PAULUS

Other related companies as Aqua Bright Haacht BVBA: GENS MAUVAISE COMPAGNIE | Aannemingen Van Mol BVBA | ALEXEVA | HALMES K. | TECHN.INST. ST.PAULUS

Aqua Bright Haacht BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aqua Bright Haacht BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01653137207. Het bedrijf Aqua Bright Haacht BVBA bevindt zich op het adres: Stationstraat 43; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laundries. Lijst met producten zijn Cleaners & dyers.
De hoofdactiviteit van Aqua Bright Haacht BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aqua Bright Haacht BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aqua Bright Haacht BVBA, openstaande posities, locatie van Aqua Bright Haacht BVBA op de kaart.

Aqua Bright Haacht BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aqua Bright Haacht BVBA, company assigned to the tax number BE01653137207. The company Aqua Bright Haacht BVBA is located at the address: Stationstraat 43; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 801,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laundries. List of products are Cleaners & dyers.
The main activity of Aqua Bright Haacht BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aqua Bright Haacht BVBA is not available. You also can look at reviews of Aqua Bright Haacht BVBA, open positions, location of Aqua Bright Haacht BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aqua Bright Haacht BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aqua Bright Haacht BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aqua Bright Haacht BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aqua Bright Haacht BVBA, employees, financial statistics.