ELECTRO 74 BVBA

Contactgegevens ELECTRO 74 BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO 74 BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO 74 BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heiveldekens 3 2550 Kontich - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-58-51-51 32-34-58-51-51

Fax (fax): 32-34-58-47-79 32-34-58-47-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO 74 BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO 74 BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO 74 BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO 74 BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO 74 BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO 74 BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO 74 BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO 74 BVBA
Products information ELECTRO 74 BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07674194335
Ondernemingsnummer: 5332733154
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ELECTRO 74 BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical and magnetic insulation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO 74 BVBA
(Get full report from official database of BE for ELECTRO 74 BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO 74 BVBA
Addition kinds of activities for ELECTRO 74 BVBA

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass
34330000. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
38610310. Foto-verkenningssystemen | Photo reconnaissance systems
79410102. Basketbalclub | Basketball club
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services

Werken bij ELECTRO 74 BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO 74 BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO 74 BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO 74 BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

Zoek naar antwoorden van ELECTRO 74 BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO 74 BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO 74 BVBA. Laat een reactie achter voor ELECTRO 74 BVBA. ELECTRO 74 BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO 74 BVBA. Leave a respond for ELECTRO 74 BVBA. ELECTRO 74 BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO 74 BVBA op de google maps. Adres en contacten ELECTRO 74 BVBA
Location of ELECTRO 74 BVBA on the google maps. Address and contacts of ELECTRO 74 BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO 74 BVBA ELECTRO 74 BVBA: HUIS LEESLUST | Fabory Centre Brussels | CLAERHOUT NV | P. VANDECANDELAERE | Courtoy Photo

Other related companies as ELECTRO 74 BVBA: HUIS LEESLUST | Fabory Centre Brussels | CLAERHOUT NV | P. VANDECANDELAERE | Courtoy Photo

ELECTRO 74 BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO 74 BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07674194335. Het bedrijf ELECTRO 74 BVBA bevindt zich op het adres: Heiveldekens 3 2550 Kontich - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 887,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electrical and magnetic insulation. Producten gemaakt in ELECTRO 74 BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO 74 BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO 74 BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO 74 BVBA, openstaande posities, locatie van ELECTRO 74 BVBA op de kaart.

ELECTRO 74 BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO 74 BVBA, company assigned to the tax number BE07674194335. The company ELECTRO 74 BVBA is located at the address: Heiveldekens 3 2550 Kontich - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 887,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electrical and magnetic insulation. Products created in ELECTRO 74 BVBA were not found.
The main activity of ELECTRO 74 BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO 74 BVBA is not available. You also can look at reviews of ELECTRO 74 BVBA, open positions, location of ELECTRO 74 BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO 74 BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO 74 BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO 74 BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO 74 BVBA, employees, financial statistics.