ALIZARINE SALON LAVOIR

Contactgegevens ALIZARINE SALON LAVOIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALIZARINE SALON LAVOIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALIZARINE SALON LAVOIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph-Netzer 37; 6700; Arlon, België

Telefoon (phone): 063 23 40 11 (+32-063 23 40 11) 063 23 40 11 (+32-063 23 40 11)

Fax (fax): +32 (82) 716-16-49 +32 (82) 716-16-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALIZARINE SALON LAVOIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALIZARINE SALON LAVOIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALIZARINE SALON LAVOIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALIZARINE SALON LAVOIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALIZARINE SALON LAVOIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALIZARINE SALON LAVOIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALIZARINE SALON LAVOIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALIZARINE SALON LAVOIR
Products information ALIZARINE SALON LAVOIR

BTW identificatienummer (tax): BE05971313476
Ondernemingsnummer: 6029266357
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ALIZARINE SALON LAVOIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundries - Self service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALIZARINE SALON LAVOIR
(Get full report from official database of BE for ALIZARINE SALON LAVOIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALIZARINE SALON LAVOIR
Addition kinds of activities for ALIZARINE SALON LAVOIR

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
21319903. Snuif | Snuff
24359903. Multiplex, hardhout of hardhout geconfronteerd | Plywood, hardwood or hardwood faced
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
34239923. Schroevendraaiers, tang, beitels, enz. (Handgereedschap) | Screw drivers, pliers, chisels, etc. (hand tools)
39999912. Vingerafdrukapparatuur | Fingerprint equipment
50130121. Lichaamsreparatie of verfartikelen, automotive | Body repair or paint shop supplies, automotive

Werken bij ALIZARINE SALON LAVOIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALIZARINE SALON LAVOIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALIZARINE SALON LAVOIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALIZARINE SALON LAVOIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Technische medewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van ALIZARINE SALON LAVOIR in sociale netwerken
Look for responds of ALIZARINE SALON LAVOIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALIZARINE SALON LAVOIR. Laat een reactie achter voor ALIZARINE SALON LAVOIR. ALIZARINE SALON LAVOIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALIZARINE SALON LAVOIR. Leave a respond for ALIZARINE SALON LAVOIR. ALIZARINE SALON LAVOIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALIZARINE SALON LAVOIR op de google maps. Adres en contacten ALIZARINE SALON LAVOIR
Location of ALIZARINE SALON LAVOIR on the google maps. Address and contacts of ALIZARINE SALON LAVOIR

Andere gerelateerde bedrijven als come ALIZARINE SALON LAVOIR ALIZARINE SALON LAVOIR: DRUKKERIJ VANDEN BROELE | PIERRE WUILQUOT | HENRI SERONVAL | G. HANEGREEFS | RAYMOND TOUSSAINT

Other related companies as ALIZARINE SALON LAVOIR: DRUKKERIJ VANDEN BROELE | PIERRE WUILQUOT | HENRI SERONVAL | G. HANEGREEFS | RAYMOND TOUSSAINT

ALIZARINE SALON LAVOIR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALIZARINE SALON LAVOIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05971313476. Het bedrijf ALIZARINE SALON LAVOIR bevindt zich op het adres: Rue Joseph-Netzer 37; 6700; Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laundries - Self service. Producten gemaakt in ALIZARINE SALON LAVOIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALIZARINE SALON LAVOIR is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALIZARINE SALON LAVOIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALIZARINE SALON LAVOIR, openstaande posities, locatie van ALIZARINE SALON LAVOIR op de kaart.

ALIZARINE SALON LAVOIR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALIZARINE SALON LAVOIR, company assigned to the tax number BE05971313476. The company ALIZARINE SALON LAVOIR is located at the address: Rue Joseph-Netzer 37; 6700; Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laundries - Self service. Products created in ALIZARINE SALON LAVOIR were not found.
The main activity of ALIZARINE SALON LAVOIR is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALIZARINE SALON LAVOIR is not available. You also can look at reviews of ALIZARINE SALON LAVOIR, open positions, location of ALIZARINE SALON LAVOIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALIZARINE SALON LAVOIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALIZARINE SALON LAVOIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALIZARINE SALON LAVOIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALIZARINE SALON LAVOIR, employees, financial statistics.