Primus NV

Contactgegevens Primus NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Primus NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Primus NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heulestraat 51; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 43 52 00 (+32-056 43 52 00) 056 43 52 00 (+32-056 43 52 00)

Fax (fax): 056 40 34 63 (+32-056 40 34 63) 056 40 34 63 (+32-056 40 34 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Primus NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Primus NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Primus NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Primus NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Primus NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Primus NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Primus NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Primus NV
Products information Primus NV

BTW identificatienummer (tax): BE09853607177
Ondernemingsnummer: 1929992675
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Ironing machines - Mfg. & Whol.; Washing machines & automatic laundry driers - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Laundries - Machines and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Primus NV
(Get full report from official database of BE for Primus NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Primus NV
Addition kinds of activities for Primus NV

732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
23429901. Bras | Brassieres
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
54210101. Vismarkten | Fish markets

Werken bij Primus NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Primus NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Primus NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Primus NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

Zoek naar antwoorden van Primus NV in sociale netwerken
Look for responds of Primus NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Primus NV. Laat een reactie achter voor Primus NV. Primus NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Primus NV. Leave a respond for Primus NV. Primus NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Primus NV op de google maps. Adres en contacten Primus NV
Location of Primus NV on the google maps. Address and contacts of Primus NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Primus NV Primus NV: New Horizons | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | GARAGE CLESSE | J. FERDINANDE | Fides Consulting

Other related companies as Primus NV: New Horizons | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | GARAGE CLESSE | J. FERDINANDE | Fides Consulting

Primus NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Primus NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09853607177. Het bedrijf Primus NV bevindt zich op het adres: Heulestraat 51; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Laundries - Machines and Supplies. Lijst met producten zijn Ironing machines - Mfg. & Whol.; Washing machines & automatic laundry driers - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Primus NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Primus NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Primus NV, openstaande posities, locatie van Primus NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Primus NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Primus NV, company assigned to the tax number BE09853607177. The company Primus NV is located at the address: Heulestraat 51; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Laundries - Machines and Supplies. List of products are Ironing machines - Mfg. & Whol.; Washing machines & automatic laundry driers - Mfg. & Whol..
The main activity of Primus NV is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Primus NV is not available. You also can look at reviews of Primus NV, open positions, location of Primus NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Primus NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Primus NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Primus NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Primus NV, employees, financial statistics.