Access B.V.B.A.

Contactgegevens Access B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Access B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Access B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abdijstraat 40 2260 Tongerlo (Antw.), België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Access B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Access B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Access B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Access B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Access B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Access B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Access B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Access B.V.B.A.
Products information Access B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01095031738
Ondernemingsnummer: 6415435791
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Language courses

Product categorie (product category): Language Courses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Access B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Access B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Access B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Access B.V.B.A.

20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type
73840203. Home films, ontwikkeling en verwerking | Home movies, developing and processing

Werken bij Access B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Access B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Access B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Access B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van Access B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Access B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Access B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Access B.V.B.A.. Access B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Access B.V.B.A.. Leave a respond for Access B.V.B.A.. Access B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Access B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Access B.V.B.A.
Location of Access B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Access B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Access B.V.B.A. Access B.V.B.A.: DEFISE M & FILS | Vitale Ingrid | DE HERTOGH | Algoet Patrick Groepspraktijk | CALEFA

Other related companies as Access B.V.B.A.: DEFISE M & FILS | Vitale Ingrid | DE HERTOGH | Algoet Patrick Groepspraktijk | CALEFA

Access B.V.B.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Access B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01095031738. Het bedrijf Access B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Abdijstraat 40 2260 Tongerlo (Antw.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Language Courses. Lijst met producten zijn Language courses.
De hoofdactiviteit van Access B.V.B.A. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Access B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Access B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Access B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Access B.V.B.A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Access B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01095031738. The company Access B.V.B.A. is located at the address: Abdijstraat 40 2260 Tongerlo (Antw.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Language Courses. List of products are Language courses.
The main activity of Access B.V.B.A. is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Access B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Access B.V.B.A., open positions, location of Access B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Access B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Access B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Access B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Access B.V.B.A., employees, financial statistics.