Jeunes en Vacances

Contactgegevens Jeunes en Vacances: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeunes en Vacances: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeunes en Vacances

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordzeedreef 1; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): 058 23 27 49 (+32-058 23 27 49) 058 23 27 49 (+32-058 23 27 49)

Fax (fax): 071 59 54 57 (+32-071 59 54 57) 071 59 54 57 (+32-071 59 54 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeunes en Vacances: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeunes en Vacances"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeunes en Vacances"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeunes en Vacances, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeunes en Vacances. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeunes en Vacances, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeunes en Vacances. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeunes en Vacances
Products information Jeunes en Vacances

BTW identificatienummer (tax): BE03352172851
Ondernemingsnummer: 6996063232
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Jeunes en Vacances zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Language and sports holidays

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeunes en Vacances
(Get full report from official database of BE for Jeunes en Vacances)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeunes en Vacances
Addition kinds of activities for Jeunes en Vacances

285103. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
737600. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
20389904. Franse toast, bevroren | French toast, frozen
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
36710209. Geiger mueller buizen | Geiger mueller tubes
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies

Werken bij Jeunes en Vacances: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeunes en Vacances: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeunes en Vacances. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeunes en Vacances. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van Jeunes en Vacances in sociale netwerken
Look for responds of Jeunes en Vacances in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeunes en Vacances. Laat een reactie achter voor Jeunes en Vacances. Jeunes en Vacances bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeunes en Vacances. Leave a respond for Jeunes en Vacances. Jeunes en Vacances on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeunes en Vacances op de google maps. Adres en contacten Jeunes en Vacances
Location of Jeunes en Vacances on the google maps. Address and contacts of Jeunes en Vacances

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeunes en Vacances Jeunes en Vacances: FOTO WIM | MARCEL GODART | J.A. SPIP | ROGER VAN HOOF | HUIS JOSY

Other related companies as Jeunes en Vacances: FOTO WIM | MARCEL GODART | J.A. SPIP | ROGER VAN HOOF | HUIS JOSY

Jeunes en Vacances is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeunes en Vacances, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03352172851. Het bedrijf Jeunes en Vacances bevindt zich op het adres: Noordzeedreef 1; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 706,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Language and sports holidays. Producten gemaakt in Jeunes en Vacances zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeunes en Vacances is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeunes en Vacances is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeunes en Vacances, openstaande posities, locatie van Jeunes en Vacances op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jeunes en Vacances is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jeunes en Vacances, company assigned to the tax number BE03352172851. The company Jeunes en Vacances is located at the address: Noordzeedreef 1; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 706,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Language and sports holidays. Products created in Jeunes en Vacances were not found.
The main activity of Jeunes en Vacances is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeunes en Vacances is not available. You also can look at reviews of Jeunes en Vacances, open positions, location of Jeunes en Vacances on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeunes en Vacances, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeunes en Vacances, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeunes en Vacances, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeunes en Vacances, employees, financial statistics.