Kriekemans B

Contactgegevens Kriekemans B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kriekemans B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kriekemans B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Karelstraat 15; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 765 12 65 (+32-03 765 12 65) 03 765 12 65 (+32-03 765 12 65)

Fax (fax): +32 (19) 423-94-73 +32 (19) 423-94-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kriekemans B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kriekemans B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kriekemans B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kriekemans B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kriekemans B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kriekemans B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kriekemans B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kriekemans B
Products information Kriekemans B

BTW identificatienummer (tax): BE04730133056
Ondernemingsnummer: 1255981445
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Kriekemans B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kriekemans B
(Get full report from official database of BE for Kriekemans B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kriekemans B
Addition kinds of activities for Kriekemans B

363405. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
01619903. Komkommer boerderij | Cucumber farm
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij Kriekemans B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kriekemans B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kriekemans B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kriekemans B. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Kriekemans B in sociale netwerken
Look for responds of Kriekemans B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kriekemans B. Laat een reactie achter voor Kriekemans B. Kriekemans B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kriekemans B. Leave a respond for Kriekemans B. Kriekemans B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kriekemans B op de google maps. Adres en contacten Kriekemans B
Location of Kriekemans B on the google maps. Address and contacts of Kriekemans B

Andere gerelateerde bedrijven als come Kriekemans B Kriekemans B: Dammekens P Algemene Pleisterwerken | Campus | STAF LAURYSSEN | ALL PAINTS | DIRK BRUNEEL

Other related companies as Kriekemans B: Dammekens P Algemene Pleisterwerken | Campus | STAF LAURYSSEN | ALL PAINTS | DIRK BRUNEEL

Kriekemans B is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kriekemans B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04730133056. Het bedrijf Kriekemans B bevindt zich op het adres: Prins Karelstraat 15; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landscape architects. Producten gemaakt in Kriekemans B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kriekemans B is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kriekemans B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kriekemans B, openstaande posities, locatie van Kriekemans B op de kaart.

Kriekemans B is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kriekemans B, company assigned to the tax number BE04730133056. The company Kriekemans B is located at the address: Prins Karelstraat 15; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landscape architects. Products created in Kriekemans B were not found.
The main activity of Kriekemans B is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kriekemans B is not available. You also can look at reviews of Kriekemans B, open positions, location of Kriekemans B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kriekemans B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kriekemans B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kriekemans B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kriekemans B, employees, financial statistics.