Garsy

Contactgegevens Garsy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garsy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garsy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtsstraat 34; 2390; Malle (Westmalle), België

Telefoon (phone): 03 309 05 32; 03 309 35 42 (+32-03 309 05 32; 03 309 35 42) 03 309 05 32; 03 309 35 42 (+32-03 309 05 32; 03 309 35 42)

Fax (fax): 03 309 05 32 (+32-03 309 05 32) 03 309 05 32 (+32-03 309 05 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garsy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garsy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garsy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garsy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garsy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garsy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garsy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garsy
Products information Garsy

BTW identificatienummer (tax): BE09084564208
Ondernemingsnummer: 8631652832
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Partitions

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garsy
(Get full report from official database of BE for Garsy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garsy
Addition kinds of activities for Garsy

203800. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
363599. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
14799908. Lepidoliet mijnbouw | Lepidolite mining
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
67330101. Beheerder van particuliere boedels, niet-opererende | Administrator of private estates, nonoperating

Werken bij Garsy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garsy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garsy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garsy. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

Zoek naar antwoorden van Garsy in sociale netwerken
Look for responds of Garsy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garsy. Laat een reactie achter voor Garsy. Garsy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garsy. Leave a respond for Garsy. Garsy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garsy op de google maps. Adres en contacten Garsy
Location of Garsy on the google maps. Address and contacts of Garsy

Andere gerelateerde bedrijven als come Garsy Garsy: DIGI-PRESS | DE ROR & FILS | PATRICK BUSCHGENS | FELIX VAN BELLE | ALIGRO

Other related companies as Garsy: DIGI-PRESS | DE ROR & FILS | PATRICK BUSCHGENS | FELIX VAN BELLE | ALIGRO

Garsy is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garsy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09084564208. Het bedrijf Garsy bevindt zich op het adres: Ambachtsstraat 34; 2390; Malle (Westmalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Partitions.
De hoofdactiviteit van Garsy is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garsy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garsy, openstaande posities, locatie van Garsy op de kaart.

Garsy is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garsy, company assigned to the tax number BE09084564208. The company Garsy is located at the address: Ambachtsstraat 34; 2390; Malle (Westmalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landscape architects. List of products are Partitions.
The main activity of Garsy is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Garsy is not available. You also can look at reviews of Garsy, open positions, location of Garsy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garsy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garsy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garsy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garsy, employees, financial statistics.