Demoulin Jardins

Contactgegevens Demoulin Jardins: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demoulin Jardins: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demoulin Jardins

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Abbaye d'Aywiers 13; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 351 43 30; 02 354 39 24 (+32-02 351 43 30; 02 354 39 24) 02 351 43 30; 02 354 39 24 (+32-02 351 43 30; 02 354 39 24)

Fax (fax): +32 (3) 535-54-81 +32 (3) 535-54-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demoulin Jardins: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demoulin Jardins"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demoulin Jardins"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demoulin Jardins, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demoulin Jardins. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demoulin Jardins, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demoulin Jardins. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demoulin Jardins
Products information Demoulin Jardins

BTW identificatienummer (tax): BE07846679687
Ondernemingsnummer: 4472503662
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Fences; Gardening & garden maintenance; Tree work - Lopping & felling; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Draining works

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demoulin Jardins
(Get full report from official database of BE for Demoulin Jardins)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demoulin Jardins
Addition kinds of activities for Demoulin Jardins

5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
505103. Koperproducten | Copper products
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij Demoulin Jardins: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demoulin Jardins: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demoulin Jardins. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demoulin Jardins. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

Zoek naar antwoorden van Demoulin Jardins in sociale netwerken
Look for responds of Demoulin Jardins in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demoulin Jardins. Laat een reactie achter voor Demoulin Jardins. Demoulin Jardins bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demoulin Jardins. Leave a respond for Demoulin Jardins. Demoulin Jardins on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demoulin Jardins op de google maps. Adres en contacten Demoulin Jardins
Location of Demoulin Jardins on the google maps. Address and contacts of Demoulin Jardins

Andere gerelateerde bedrijven als come Demoulin Jardins Demoulin Jardins: Kubic bvba BVBA | S. MEIR | V?LO PASSION VAUX-S-S?RE | Mies A (Mme) | Sloefke ('t)

Other related companies as Demoulin Jardins: Kubic bvba BVBA | S. MEIR | V?LO PASSION VAUX-S-S?RE | Mies A (Mme) | Sloefke ('t)

Demoulin Jardins is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demoulin Jardins, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07846679687. Het bedrijf Demoulin Jardins bevindt zich op het adres: Avenue de l'Abbaye d'Aywiers 13; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Fences; Gardening & garden maintenance; Tree work - Lopping & felling; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Draining works.
De hoofdactiviteit van Demoulin Jardins is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demoulin Jardins is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demoulin Jardins, openstaande posities, locatie van Demoulin Jardins op de kaart.

Demoulin Jardins is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demoulin Jardins, company assigned to the tax number BE07846679687. The company Demoulin Jardins is located at the address: Avenue de l'Abbaye d'Aywiers 13; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landscape architects. List of products are Fences; Gardening & garden maintenance; Tree work - Lopping & felling; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Draining works.
The main activity of Demoulin Jardins is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Demoulin Jardins is not available. You also can look at reviews of Demoulin Jardins, open positions, location of Demoulin Jardins on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demoulin Jardins, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demoulin Jardins, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demoulin Jardins, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demoulin Jardins, employees, financial statistics.