Beauty Chris

Contactgegevens Beauty Chris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beauty Chris: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beauty Chris

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Gustave-Kleyer 128; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 254 15 04 (+32-04 254 15 04) 04 254 15 04 (+32-04 254 15 04)

Fax (fax): +32 (53) 941-30-41 +32 (53) 941-30-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beauty Chris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beauty Chris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beauty Chris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beauty Chris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beauty Chris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beauty Chris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beauty Chris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beauty Chris
Products information Beauty Chris

BTW identificatienummer (tax): BE06834838867
Ondernemingsnummer: 4932830810
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Beauty Chris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beauty Chris
(Get full report from official database of BE for Beauty Chris)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beauty Chris
Addition kinds of activities for Beauty Chris

327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
32990301. Architectonische beeldhouwwerken: gips, klei, papier mache, enz. | Architectural sculptures: gypsum, clay, papier mache, etc.
38410209. Optometers | Optometers
51439905. Ijs en ijsjes | Ice cream and ices

Werken bij Beauty Chris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beauty Chris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beauty Chris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beauty Chris. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Project engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van Beauty Chris in sociale netwerken
Look for responds of Beauty Chris in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beauty Chris. Laat een reactie achter voor Beauty Chris. Beauty Chris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beauty Chris. Leave a respond for Beauty Chris. Beauty Chris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beauty Chris op de google maps. Adres en contacten Beauty Chris
Location of Beauty Chris on the google maps. Address and contacts of Beauty Chris

Andere gerelateerde bedrijven als come Beauty Chris Beauty Chris: RESTAURANT PATYNTJE | THIRY | WESTBURO | JEAN-PAUL POSSEMIERS | DHR GHISLAIN DE WIT

Other related companies as Beauty Chris: RESTAURANT PATYNTJE | THIRY | WESTBURO | JEAN-PAUL POSSEMIERS | DHR GHISLAIN DE WIT

Beauty Chris is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beauty Chris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834838867. Het bedrijf Beauty Chris bevindt zich op het adres: Boulevard Gustave-Kleyer 128; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Beauty Chris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beauty Chris is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beauty Chris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beauty Chris, openstaande posities, locatie van Beauty Chris op de kaart.

Beauty Chris is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beauty Chris, company assigned to the tax number BE06834838867. The company Beauty Chris is located at the address: Boulevard Gustave-Kleyer 128; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. Products created in Beauty Chris were not found.
The main activity of Beauty Chris is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beauty Chris is not available. You also can look at reviews of Beauty Chris, open positions, location of Beauty Chris on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beauty Chris, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beauty Chris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beauty Chris, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beauty Chris, employees, financial statistics.