De Groeve Gardening

Contactgegevens De Groeve Gardening: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groeve Gardening: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groeve Gardening

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Manpad 3; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 59 91; 0475 67 70 51 (+32-056 21 59 91; 0475 67 70 51) 056 21 59 91; 0475 67 70 51 (+32-056 21 59 91; 0475 67 70 51)

Fax (fax): 056 21 59 91 (+32-056 21 59 91) 056 21 59 91 (+32-056 21 59 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groeve Gardening: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groeve Gardening"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groeve Gardening"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groeve Gardening, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groeve Gardening. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groeve Gardening, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groeve Gardening. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groeve Gardening
Products information De Groeve Gardening

BTW identificatienummer (tax): BE02860534667
Ondernemingsnummer: 8387481689
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Parking-places (Laying-out); Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groeve Gardening
(Get full report from official database of BE for De Groeve Gardening)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groeve Gardening
Addition kinds of activities for De Groeve Gardening

8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
25150200. Meubelsveren | Furniture springs
32920205. Siding, asbestcement | Siding, asbestos cement
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij De Groeve Gardening: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groeve Gardening: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groeve Gardening. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groeve Gardening. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van De Groeve Gardening in sociale netwerken
Look for responds of De Groeve Gardening in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groeve Gardening. Laat een reactie achter voor De Groeve Gardening. De Groeve Gardening bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groeve Gardening. Leave a respond for De Groeve Gardening. De Groeve Gardening on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groeve Gardening op de google maps. Adres en contacten De Groeve Gardening
Location of De Groeve Gardening on the google maps. Address and contacts of De Groeve Gardening

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groeve Gardening De Groeve Gardening: AMG BELGIUM SPRL | Ackermans J-P | DE DEMERBROEKEN | HEREMANS-SCHEPERS | Colruyt

Other related companies as De Groeve Gardening: AMG BELGIUM SPRL | Ackermans J-P | DE DEMERBROEKEN | HEREMANS-SCHEPERS | Colruyt

De Groeve Gardening is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groeve Gardening, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02860534667. Het bedrijf De Groeve Gardening bevindt zich op het adres: Manpad 3; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Parking-places (Laying-out); Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van De Groeve Gardening is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groeve Gardening is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groeve Gardening, openstaande posities, locatie van De Groeve Gardening op de kaart.

De Groeve Gardening is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groeve Gardening, company assigned to the tax number BE02860534667. The company De Groeve Gardening is located at the address: Manpad 3; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landscape architects. List of products are Parking-places (Laying-out); Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance.
The main activity of De Groeve Gardening is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groeve Gardening is not available. You also can look at reviews of De Groeve Gardening, open positions, location of De Groeve Gardening on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groeve Gardening, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groeve Gardening, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groeve Gardening, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groeve Gardening, employees, financial statistics.