De Groene Vinger

Contactgegevens De Groene Vinger: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groene Vinger: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groene Vinger

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Solleveld 59; 9550; Herzele, België

Telefoon (phone): 053 62 57 51; 0495 57 13 79 (+32-053 62 57 51; 0495 57 13 79) 053 62 57 51; 0495 57 13 79 (+32-053 62 57 51; 0495 57 13 79)

Fax (fax): 053 62 57 51 (+32-053 62 57 51) 053 62 57 51 (+32-053 62 57 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groene Vinger: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groene Vinger"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groene Vinger"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groene Vinger, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groene Vinger. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groene Vinger, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groene Vinger. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groene Vinger
Products information De Groene Vinger

BTW identificatienummer (tax): BE07460510253
Ondernemingsnummer: 7516265869
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groene Vinger
(Get full report from official database of BE for De Groene Vinger)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groene Vinger
Addition kinds of activities for De Groene Vinger

267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
289903. Gelatine | Gelatin
20630101. Bietenpulp, gedroogd: van suikerraffinaderij | Beet pulp, dried: from beet sugar refinery
39150203. Sieraden polijsten voor de handel | Jewelry polishing for the trade
87340203. Product test laboratorium, veiligheid of prestatie | Product testing laboratory, safety or performance

Werken bij De Groene Vinger: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groene Vinger: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groene Vinger. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groene Vinger. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van De Groene Vinger in sociale netwerken
Look for responds of De Groene Vinger in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groene Vinger. Laat een reactie achter voor De Groene Vinger. De Groene Vinger bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groene Vinger. Leave a respond for De Groene Vinger. De Groene Vinger on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groene Vinger op de google maps. Adres en contacten De Groene Vinger
Location of De Groene Vinger on the google maps. Address and contacts of De Groene Vinger

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groene Vinger De Groene Vinger: Pigment BVBA | MOBISTAR CENTER TPH | M.S.S. | Vanhoutte Gebr | D. HAVERALS

Other related companies as De Groene Vinger: Pigment BVBA | MOBISTAR CENTER TPH | M.S.S. | Vanhoutte Gebr | D. HAVERALS

De Groene Vinger is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groene Vinger, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07460510253. Het bedrijf De Groene Vinger bevindt zich op het adres: Solleveld 59; 9550; Herzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 626,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van De Groene Vinger is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groene Vinger is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groene Vinger, openstaande posities, locatie van De Groene Vinger op de kaart.

De Groene Vinger is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groene Vinger, company assigned to the tax number BE07460510253. The company De Groene Vinger is located at the address: Solleveld 59; 9550; Herzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 626,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Landscape architects. List of products are Gardening & garden maintenance.
The main activity of De Groene Vinger is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groene Vinger is not available. You also can look at reviews of De Groene Vinger, open positions, location of De Groene Vinger on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groene Vinger, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groene Vinger, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groene Vinger, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groene Vinger, employees, financial statistics.