ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR

Contactgegevens ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spoorwegstraat 17; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 28 32 82; 0475 67 55 95 (+32-011 28 32 82; 0475 67 55 95) 011 28 32 82; 0475 67 55 95 (+32-011 28 32 82; 0475 67 55 95)

Fax (fax): 011 28 47 61 (+32-011 28 47 61) 011 28 47 61 (+32-011 28 47 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR
Products information ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR

BTW identificatienummer (tax): BE04457946777
Ondernemingsnummer: 6038604736
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR
(Get full report from official database of BE for ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR
Addition kinds of activities for ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR

22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
28999934. osseïne | Ossein
42130000. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession

Werken bij ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR. Laat een reactie achter voor ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR. ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR. Leave a respond for ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR. ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR op de google maps. Adres en contacten ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR
Location of ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR on the google maps. Address and contacts of ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR: cornelis bureau | FE. BOIS ROBYN | Kuczynski Nicolas | JEAN-PIERRE VAN AELST | Derwael NV

Other related companies as ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR: cornelis bureau | FE. BOIS ROBYN | Kuczynski Nicolas | JEAN-PIERRE VAN AELST | Derwael NV

ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04457946777. Het bedrijf ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR bevindt zich op het adres: Spoorwegstraat 17; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 414,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landscape architects. Producten gemaakt in ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, openstaande posities, locatie van ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR op de kaart.

ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, company assigned to the tax number BE04457946777. The company ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR is located at the address: Spoorwegstraat 17; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 414,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landscape architects. Products created in ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR were not found.
The main activity of ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR is not available. You also can look at reviews of ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, open positions, location of ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER VOOR TUINARCHITEKTUUR, employees, financial statistics.