ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE

Contactgegevens ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Werkstraat 61; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 81 30 (+32-09 226 81 30) 09 226 81 30 (+32-09 226 81 30)

Fax (fax): +32 (15) 948-37-62 +32 (15) 948-37-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE
Products information ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE

BTW identificatienummer (tax): BE04871032714
Ondernemingsnummer: 5010284423
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE
(Get full report from official database of BE for ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE
Addition kinds of activities for ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE

491100. Elektrische diensten | Electric services
28190105. Fluorine, elementair | Fluorine, elemental
36210106. Motor generator sets | Motor generator sets
39310501. Klokken (muziekinstrumenten) | Bells (musical instruments)
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
51690702. Olieadditieven | Oil additives
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional

Werken bij ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE in sociale netwerken
Look for responds of ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE. Laat een reactie achter voor ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE. ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE. Leave a respond for ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE. ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE op de google maps. Adres en contacten ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE
Location of ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE on the google maps. Address and contacts of ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE: FLAIR TRADE CENTER BELGIUM NV | GEMEENTEBESTUUR | Quatre Vents (Les) | Baraka (La) | LACK E

Other related companies as ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE: FLAIR TRADE CENTER BELGIUM NV | GEMEENTEBESTUUR | Quatre Vents (Les) | Baraka (La) | LACK E

ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04871032714. Het bedrijf ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE bevindt zich op het adres: Werkstraat 61; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 438,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Landscape architects. Producten gemaakt in ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, openstaande posities, locatie van ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE op de kaart.

ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, company assigned to the tax number BE04871032714. The company ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE is located at the address: Werkstraat 61; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 438,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Landscape architects. Products created in ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE were not found.
The main activity of ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE is not available. You also can look at reviews of ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, open positions, location of ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIESBURO VOOR GROENE LEEFRUIMTE, employees, financial statistics.