H.T.B. GEO SERVICES

Contactgegevens H.T.B. GEO SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.T.B. GEO SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.T.B. GEO SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SABATIER 8; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71476827 (+32-71476827) 71476827 (+32-71476827)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.T.B. GEO SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.T.B. GEO SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.T.B. GEO SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.T.B. GEO SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.T.B. GEO SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.T.B. GEO SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.T.B. GEO SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.T.B. GEO SERVICES
Products information H.T.B. GEO SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in H.T.B. GEO SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters; Landmeters and schatters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.T.B. GEO SERVICES
(Get full report from official database of BE for H.T.B. GEO SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.T.B. GEO SERVICES
Addition kinds of activities for H.T.B. GEO SERVICES

1781. Waterboren | Water well drilling
544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
57229903. Naaimachines | Sewing machines
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij H.T.B. GEO SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.T.B. GEO SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.T.B. GEO SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.T.B. GEO SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van H.T.B. GEO SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of H.T.B. GEO SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.T.B. GEO SERVICES. Laat een reactie achter voor H.T.B. GEO SERVICES. H.T.B. GEO SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.T.B. GEO SERVICES. Leave a respond for H.T.B. GEO SERVICES. H.T.B. GEO SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.T.B. GEO SERVICES op de google maps. Adres en contacten H.T.B. GEO SERVICES
Location of H.T.B. GEO SERVICES on the google maps. Address and contacts of H.T.B. GEO SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come H.T.B. GEO SERVICES H.T.B. GEO SERVICES: KATHLEEN VANDEWALLE | GARAGE VEURNE AUTO | The Alchemist | CONSTRUCT HOET | TIVOLI MOTO?S

Other related companies as H.T.B. GEO SERVICES: KATHLEEN VANDEWALLE | GARAGE VEURNE AUTO | The Alchemist | CONSTRUCT HOET | TIVOLI MOTO?S

H.T.B. GEO SERVICES is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.T.B. GEO SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf H.T.B. GEO SERVICES bevindt zich op het adres: RUE SABATIER 8; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Landmeters; Landmeters and schatters. Producten gemaakt in H.T.B. GEO SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H.T.B. GEO SERVICES is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.T.B. GEO SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.T.B. GEO SERVICES, openstaande posities, locatie van H.T.B. GEO SERVICES op de kaart.

H.T.B. GEO SERVICES is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.T.B. GEO SERVICES, company assigned to the tax number BE02187347412. The company H.T.B. GEO SERVICES is located at the address: RUE SABATIER 8; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Landmeters; Landmeters and schatters. Products created in H.T.B. GEO SERVICES were not found.
The main activity of H.T.B. GEO SERVICES is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of H.T.B. GEO SERVICES is not available. You also can look at reviews of H.T.B. GEO SERVICES, open positions, location of H.T.B. GEO SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.T.B. GEO SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.T.B. GEO SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.T.B. GEO SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.T.B. GEO SERVICES, employees, financial statistics.