ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER
Private companiesApparel and Accessory Stores • ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER

Contactgegevens ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VEDRIN 36; 5080; LA BRUY?RE, België

Telefoon (phone): 81213630 (+32-81213630) 81213630 (+32-81213630)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER
Products information ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters; Landmeters and schatters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER
(Get full report from official database of BE for ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER
Addition kinds of activities for ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER

35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
37210101. Vliegtuigen, vaste of roterende vleugel | Airplanes, fixed or rotary wing
40119903. Stoomrails | Steam railroads
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen

Werken bij ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER in sociale netwerken
Look for responds of ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER. Laat een reactie achter voor ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER. ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER. Leave a respond for ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER. ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER op de google maps. Adres en contacten ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER
Location of ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER on the google maps. Address and contacts of ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER: EDDY PETIT | Voeders Gotelaere B.V.B.A. | HELIOS RISQUES DIVERS | LIEVEN DE REYCKE | LEOPOLD VIEILLEVOYE

Other related companies as ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER: EDDY PETIT | Voeders Gotelaere B.V.B.A. | HELIOS RISQUES DIVERS | LIEVEN DE REYCKE | LEOPOLD VIEILLEVOYE

ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER bevindt zich op het adres: RUE DE VEDRIN 36; 5080; LA BRUY?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landmeters; Landmeters and schatters. Producten gemaakt in ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, openstaande posities, locatie van ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER op de kaart.

ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, company assigned to the tax number BE01440826416. The company ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER is located at the address: RUE DE VEDRIN 36; 5080; LA BRUY?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landmeters; Landmeters and schatters. Products created in ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER were not found.
The main activity of ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER is not available. You also can look at reviews of ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, open positions, location of ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOC. EXPERTS IMMOBILIER, employees, financial statistics.