LE FEVERE DE TEN HOVE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • LE FEVERE DE TEN HOVE
Private companiesFood and Kindred Products • LE FEVERE DE TEN HOVE

Contactgegevens LE FEVERE DE TEN HOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FEVERE DE TEN HOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FEVERE DE TEN HOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENNENLAAN 52; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37756754 (+32-37756754) 37756754 (+32-37756754)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FEVERE DE TEN HOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FEVERE DE TEN HOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FEVERE DE TEN HOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FEVERE DE TEN HOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FEVERE DE TEN HOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FEVERE DE TEN HOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FEVERE DE TEN HOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FEVERE DE TEN HOVE
Products information LE FEVERE DE TEN HOVE

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LE FEVERE DE TEN HOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FEVERE DE TEN HOVE
(Get full report from official database of BE for LE FEVERE DE TEN HOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FEVERE DE TEN HOVE
Addition kinds of activities for LE FEVERE DE TEN HOVE

8711. Engineering diensten | Engineering services
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
50840803. liften | Elevators
91110202. Provincie toezichthouders en leidinggevende kantoor | County supervisors' and executives' office

Werken bij LE FEVERE DE TEN HOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FEVERE DE TEN HOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FEVERE DE TEN HOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FEVERE DE TEN HOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van LE FEVERE DE TEN HOVE in sociale netwerken
Look for responds of LE FEVERE DE TEN HOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FEVERE DE TEN HOVE. Laat een reactie achter voor LE FEVERE DE TEN HOVE. LE FEVERE DE TEN HOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FEVERE DE TEN HOVE. Leave a respond for LE FEVERE DE TEN HOVE. LE FEVERE DE TEN HOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FEVERE DE TEN HOVE op de google maps. Adres en contacten LE FEVERE DE TEN HOVE
Location of LE FEVERE DE TEN HOVE on the google maps. Address and contacts of LE FEVERE DE TEN HOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FEVERE DE TEN HOVE LE FEVERE DE TEN HOVE: WALTER WICKE | PETER BERBEN | PESCH | Mouffe Bernard | LES JEUNES AFFINEURS FROMAGERS

Other related companies as LE FEVERE DE TEN HOVE: WALTER WICKE | PETER BERBEN | PESCH | Mouffe Bernard | LES JEUNES AFFINEURS FROMAGERS

LE FEVERE DE TEN HOVE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FEVERE DE TEN HOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf LE FEVERE DE TEN HOVE bevindt zich op het adres: DENNENLAAN 52; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landmeters. Producten gemaakt in LE FEVERE DE TEN HOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FEVERE DE TEN HOVE is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FEVERE DE TEN HOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FEVERE DE TEN HOVE, openstaande posities, locatie van LE FEVERE DE TEN HOVE op de kaart.

LE FEVERE DE TEN HOVE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FEVERE DE TEN HOVE, company assigned to the tax number BE04020141601. The company LE FEVERE DE TEN HOVE is located at the address: DENNENLAAN 52; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landmeters. Products created in LE FEVERE DE TEN HOVE were not found.
The main activity of LE FEVERE DE TEN HOVE is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FEVERE DE TEN HOVE is not available. You also can look at reviews of LE FEVERE DE TEN HOVE, open positions, location of LE FEVERE DE TEN HOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FEVERE DE TEN HOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FEVERE DE TEN HOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FEVERE DE TEN HOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FEVERE DE TEN HOVE, employees, financial statistics.