JOHAN DEMAEGD

Contactgegevens JOHAN DEMAEGD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN DEMAEGD: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN DEMAEGD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAMELSESTRAAT 403; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 54321219 (+32-54321219) 54321219 (+32-54321219)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN DEMAEGD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN DEMAEGD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN DEMAEGD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN DEMAEGD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN DEMAEGD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN DEMAEGD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN DEMAEGD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN DEMAEGD
Products information JOHAN DEMAEGD

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JOHAN DEMAEGD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN DEMAEGD
(Get full report from official database of BE for JOHAN DEMAEGD)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN DEMAEGD
Addition kinds of activities for JOHAN DEMAEGD

5921. Drankwinkels | Liquor stores
011900. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
22730300. Kunst pleinen | Art squares
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
51690500. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants

Werken bij JOHAN DEMAEGD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN DEMAEGD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN DEMAEGD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN DEMAEGD. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

Zoek naar antwoorden van JOHAN DEMAEGD in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN DEMAEGD in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN DEMAEGD. Laat een reactie achter voor JOHAN DEMAEGD. JOHAN DEMAEGD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN DEMAEGD. Leave a respond for JOHAN DEMAEGD. JOHAN DEMAEGD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN DEMAEGD op de google maps. Adres en contacten JOHAN DEMAEGD
Location of JOHAN DEMAEGD on the google maps. Address and contacts of JOHAN DEMAEGD

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN DEMAEGD JOHAN DEMAEGD: VAN STEENWINCKEL | BARBE (GARAGE) | Figescom SPRL | FE. FRITZ HANSEN | Borsus Claude

Other related companies as JOHAN DEMAEGD: VAN STEENWINCKEL | BARBE (GARAGE) | Figescom SPRL | FE. FRITZ HANSEN | Borsus Claude

JOHAN DEMAEGD is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN DEMAEGD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf JOHAN DEMAEGD bevindt zich op het adres: PAMELSESTRAAT 403; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landmeters. Producten gemaakt in JOHAN DEMAEGD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN DEMAEGD is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN DEMAEGD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN DEMAEGD, openstaande posities, locatie van JOHAN DEMAEGD op de kaart.

JOHAN DEMAEGD is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN DEMAEGD, company assigned to the tax number BE07865631103. The company JOHAN DEMAEGD is located at the address: PAMELSESTRAAT 403; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landmeters. Products created in JOHAN DEMAEGD were not found.
The main activity of JOHAN DEMAEGD is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN DEMAEGD is not available. You also can look at reviews of JOHAN DEMAEGD, open positions, location of JOHAN DEMAEGD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN DEMAEGD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN DEMAEGD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN DEMAEGD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN DEMAEGD, employees, financial statistics.