JEAN-PIERRE CROMPHOUT

Contactgegevens JEAN-PIERRE CROMPHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE CROMPHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE CROMPHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEDER MARESLAAN 87; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93604571 (+32-93604571) 93604571 (+32-93604571)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE CROMPHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE CROMPHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE CROMPHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE CROMPHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE CROMPHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE CROMPHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE CROMPHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE CROMPHOUT
Products information JEAN-PIERRE CROMPHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JEAN-PIERRE CROMPHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE CROMPHOUT
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE CROMPHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE CROMPHOUT
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE CROMPHOUT

673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
22410305. Rits tape | Zipper tape
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
35410103. Afrekenmachines | Countersinking machines
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
51499903. Cacao | Cocoa
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service

Werken bij JEAN-PIERRE CROMPHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE CROMPHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE CROMPHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE CROMPHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE CROMPHOUT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE CROMPHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE CROMPHOUT. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE CROMPHOUT. JEAN-PIERRE CROMPHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE CROMPHOUT. Leave a respond for JEAN-PIERRE CROMPHOUT. JEAN-PIERRE CROMPHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE CROMPHOUT op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE CROMPHOUT
Location of JEAN-PIERRE CROMPHOUT on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE CROMPHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE CROMPHOUT JEAN-PIERRE CROMPHOUT: KBC | KOSHI JETTE | AUTOHANDEL T. & S. | E.F.L. ST.JOSEPH | PHOTO STOP

Other related companies as JEAN-PIERRE CROMPHOUT: KBC | KOSHI JETTE | AUTOHANDEL T. & S. | E.F.L. ST.JOSEPH | PHOTO STOP

JEAN-PIERRE CROMPHOUT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE CROMPHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf JEAN-PIERRE CROMPHOUT bevindt zich op het adres: BROEDER MARESLAAN 87; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Landmeters. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE CROMPHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE CROMPHOUT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE CROMPHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE CROMPHOUT, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE CROMPHOUT op de kaart.

JEAN-PIERRE CROMPHOUT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE CROMPHOUT, company assigned to the tax number BE05167114257. The company JEAN-PIERRE CROMPHOUT is located at the address: BROEDER MARESLAAN 87; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Landmeters. Products created in JEAN-PIERRE CROMPHOUT were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE CROMPHOUT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE CROMPHOUT is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE CROMPHOUT, open positions, location of JEAN-PIERRE CROMPHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE CROMPHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE CROMPHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE CROMPHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE CROMPHOUT, employees, financial statistics.