E.G.T.B. SA

Contactgegevens E.G.T.B. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.G.T.B. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.G.T.B. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Adelin Remy 8 5150 Floreffe - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-44-42-52 32-81-44-42-52

Fax (fax): 32-81-44-52-53 32-81-44-52-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.G.T.B. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.G.T.B. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.G.T.B. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.G.T.B. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.G.T.B. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.G.T.B. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.G.T.B. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.G.T.B. SA
Products information E.G.T.B. SA

BTW identificatienummer (tax): BE06839782714
Ondernemingsnummer: 5854034423
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in E.G.T.B. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.G.T.B. SA
(Get full report from official database of BE for E.G.T.B. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.G.T.B. SA
Addition kinds of activities for E.G.T.B. SA

22829905. Garen gooien | Throwing yarn
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
32419903. Portland cement | Portland cement
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
35630101. Bandenpompen, hand of compressor bediend | Tire inflators, hand or compressor operated
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel

Werken bij E.G.T.B. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.G.T.B. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.G.T.B. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.G.T.B. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

Zoek naar antwoorden van E.G.T.B. SA in sociale netwerken
Look for responds of E.G.T.B. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.G.T.B. SA. Laat een reactie achter voor E.G.T.B. SA. E.G.T.B. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.G.T.B. SA. Leave a respond for E.G.T.B. SA. E.G.T.B. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.G.T.B. SA op de google maps. Adres en contacten E.G.T.B. SA
Location of E.G.T.B. SA on the google maps. Address and contacts of E.G.T.B. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come E.G.T.B. SA E.G.T.B. SA: FORTIS | GRIET VANDEWIELE | VANHULLE | VEILINGHUIS | BAKKERIJ DE GATOO

Other related companies as E.G.T.B. SA: FORTIS | GRIET VANDEWIELE | VANHULLE | VEILINGHUIS | BAKKERIJ DE GATOO

E.G.T.B. SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.G.T.B. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06839782714. Het bedrijf E.G.T.B. SA bevindt zich op het adres: R. Adelin Remy 8 5150 Floreffe - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in E.G.T.B. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.G.T.B. SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.G.T.B. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.G.T.B. SA, openstaande posities, locatie van E.G.T.B. SA op de kaart.

E.G.T.B. SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.G.T.B. SA, company assigned to the tax number BE06839782714. The company E.G.T.B. SA is located at the address: R. Adelin Remy 8 5150 Floreffe - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in E.G.T.B. SA were not found.
The main activity of E.G.T.B. SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E.G.T.B. SA is not available. You also can look at reviews of E.G.T.B. SA, open positions, location of E.G.T.B. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.G.T.B. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.G.T.B. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.G.T.B. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.G.T.B. SA, employees, financial statistics.