BUREAU IMMOB. QUADRANA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • BUREAU IMMOB. QUADRANA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • BUREAU IMMOB. QUADRANA

Contactgegevens BUREAU IMMOB. QUADRANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU IMMOB. QUADRANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU IMMOB. QUADRANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ECOLES 6; 4031; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43441999 (+32-43441999) 43441999 (+32-43441999)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU IMMOB. QUADRANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU IMMOB. QUADRANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU IMMOB. QUADRANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU IMMOB. QUADRANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU IMMOB. QUADRANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU IMMOB. QUADRANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU IMMOB. QUADRANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU IMMOB. QUADRANA
Products information BUREAU IMMOB. QUADRANA

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BUREAU IMMOB. QUADRANA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters and schatters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU IMMOB. QUADRANA
(Get full report from official database of BE for BUREAU IMMOB. QUADRANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU IMMOB. QUADRANA
Addition kinds of activities for BUREAU IMMOB. QUADRANA

328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
23950303. Hemstitching: voor de handel | Hemstitching: for the trade
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
28999912. Deicing of ontdooien van vloeistof | Deicing or defrosting fluid
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij BUREAU IMMOB. QUADRANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU IMMOB. QUADRANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU IMMOB. QUADRANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU IMMOB. QUADRANA. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van BUREAU IMMOB. QUADRANA in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU IMMOB. QUADRANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU IMMOB. QUADRANA. Laat een reactie achter voor BUREAU IMMOB. QUADRANA. BUREAU IMMOB. QUADRANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU IMMOB. QUADRANA. Leave a respond for BUREAU IMMOB. QUADRANA. BUREAU IMMOB. QUADRANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU IMMOB. QUADRANA op de google maps. Adres en contacten BUREAU IMMOB. QUADRANA
Location of BUREAU IMMOB. QUADRANA on the google maps. Address and contacts of BUREAU IMMOB. QUADRANA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU IMMOB. QUADRANA BUREAU IMMOB. QUADRANA: COIFFURE RENةE | SCHOONHEIDSINSTITUUT KARIN | VERHOEVEN J | Emmers BVBA | BODRATO, STEFANO

Other related companies as BUREAU IMMOB. QUADRANA: COIFFURE RENةE | SCHOONHEIDSINSTITUUT KARIN | VERHOEVEN J | Emmers BVBA | BODRATO, STEFANO

BUREAU IMMOB. QUADRANA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU IMMOB. QUADRANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf BUREAU IMMOB. QUADRANA bevindt zich op het adres: RUE DES ECOLES 6; 4031; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landmeters and schatters. Producten gemaakt in BUREAU IMMOB. QUADRANA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU IMMOB. QUADRANA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU IMMOB. QUADRANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU IMMOB. QUADRANA, openstaande posities, locatie van BUREAU IMMOB. QUADRANA op de kaart.

BUREAU IMMOB. QUADRANA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU IMMOB. QUADRANA, company assigned to the tax number BE02104400634. The company BUREAU IMMOB. QUADRANA is located at the address: RUE DES ECOLES 6; 4031; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landmeters and schatters. Products created in BUREAU IMMOB. QUADRANA were not found.
The main activity of BUREAU IMMOB. QUADRANA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU IMMOB. QUADRANA is not available. You also can look at reviews of BUREAU IMMOB. QUADRANA, open positions, location of BUREAU IMMOB. QUADRANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU IMMOB. QUADRANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU IMMOB. QUADRANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU IMMOB. QUADRANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU IMMOB. QUADRANA, employees, financial statistics.