BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.

Contactgegevens BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PRIMEV?RES 4B102; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10451005 (+32-10451005) 10451005 (+32-10451005)

Fax (fax): +32 (61) 346-28-64 +32 (61) 346-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. EXPERT. NICOLAI ASS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. EXPERT. NICOLAI ASS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.
Products information BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.

BTW identificatienummer (tax): BE04601318359
Ondernemingsnummer: 5753509521
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landmeters and schatters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.
(Get full report from official database of BE for BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.
Addition kinds of activities for BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.

26750400. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
36790401. Kristallen en kristallen samenstellingen, radio | Crystals and crystal assemblies, radio
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
75320000. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
76990108. Surveying instrument reparatie | Surveying instrument repair
87420203. Arbeids- en vakbondsverband consultant | Labor and union relations consultant

Werken bij BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. in sociale netwerken
Look for responds of BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.. Laat een reactie achter voor BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.. BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.. Leave a respond for BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.. BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. op de google maps. Adres en contacten BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.
Location of BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. on the google maps. Address and contacts of BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.: CRةDIT AGRICOLE | K.F.C. MOLENZONEN-HALLAAR | G.F.I. BENELUX | NATHALIE HEYMANS | FERME DE LA HAIE DU CERF

Other related companies as BUR. EXPERT. NICOLAI ASS.: CRةDIT AGRICOLE | K.F.C. MOLENZONEN-HALLAAR | G.F.I. BENELUX | NATHALIE HEYMANS | FERME DE LA HAIE DU CERF

BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04601318359. Het bedrijf BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. bevindt zich op het adres: RUE DES PRIMEV?RES 4B102; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Landmeters and schatters. Producten gemaakt in BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., openstaande posities, locatie van BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. op de kaart.

BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., company assigned to the tax number BE04601318359. The company BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. is located at the address: RUE DES PRIMEV?RES 4B102; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Landmeters and schatters. Products created in BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. were not found.
The main activity of BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. is not available. You also can look at reviews of BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., open positions, location of BUR. EXPERT. NICOLAI ASS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. EXPERT. NICOLAI ASS., employees, financial statistics.