FE. LOISELET & FILS

Contactgegevens FE. LOISELET & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. LOISELET & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. LOISELET & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MATELOTS 70; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68281717 (+32-68281717) 68281717 (+32-68281717)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. LOISELET & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. LOISELET & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. LOISELET & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. LOISELET & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. LOISELET & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. LOISELET & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. LOISELET & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. LOISELET & FILS
Products information FE. LOISELET & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FE. LOISELET & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. LOISELET & FILS
(Get full report from official database of BE for FE. LOISELET & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. LOISELET & FILS
Addition kinds of activities for FE. LOISELET & FILS

4783. Verpakking en kratten | Packing and crating
25219901. Paneelsystemen en scheidingswanden (vrijstaand), kantoor: hout | Panel systems and partitions (free-standing), office: wood
32290200. Optisch glas | Optical glass
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
35450215. Wieluitrusting, diamantpunt of andere | Wheel turning equipment, diamond point or other
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work

Werken bij FE. LOISELET & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. LOISELET & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. LOISELET & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. LOISELET & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van FE. LOISELET & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. LOISELET & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. LOISELET & FILS. Laat een reactie achter voor FE. LOISELET & FILS. FE. LOISELET & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. LOISELET & FILS. Leave a respond for FE. LOISELET & FILS. FE. LOISELET & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. LOISELET & FILS op de google maps. Adres en contacten FE. LOISELET & FILS
Location of FE. LOISELET & FILS on the google maps. Address and contacts of FE. LOISELET & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. LOISELET & FILS FE. LOISELET & FILS: FLMORTELECQUE BENELUX BVBA | ANDRE STAELS | MARCEL TISTE | ATELIERS MARIN | B.C. BRUSSELS EAGLES

Other related companies as FE. LOISELET & FILS: FLMORTELECQUE BENELUX BVBA | ANDRE STAELS | MARCEL TISTE | ATELIERS MARIN | B.C. BRUSSELS EAGLES

FE. LOISELET & FILS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. LOISELET & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf FE. LOISELET & FILS bevindt zich op het adres: RUE DES MATELOTS 70; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in FE. LOISELET & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. LOISELET & FILS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. LOISELET & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. LOISELET & FILS, openstaande posities, locatie van FE. LOISELET & FILS op de kaart.

FE. LOISELET & FILS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. LOISELET & FILS, company assigned to the tax number BE03899841308. The company FE. LOISELET & FILS is located at the address: RUE DES MATELOTS 70; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden. Products created in FE. LOISELET & FILS were not found.
The main activity of FE. LOISELET & FILS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. LOISELET & FILS is not available. You also can look at reviews of FE. LOISELET & FILS, open positions, location of FE. LOISELET & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. LOISELET & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. LOISELET & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. LOISELET & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. LOISELET & FILS, employees, financial statistics.