A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG
Private companiesRailroad Transportation • A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG

Contactgegevens A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG: address, phone, fax, email, website, opening hours

A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Stanley 94; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 345 20 35; 0477 72 28 07 (+32-02 345 20 35; 0477 72 28 07) 02 345 20 35; 0477 72 28 07 (+32-02 345 20 35; 0477 72 28 07)

Fax (fax): 02 345 20 35 (+32-02 345 20 35) 02 345 20 35 (+32-02 345 20 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG
Products information A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG

BTW identificatienummer (tax): BE04377471923
Ondernemingsnummer: 7543457031
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Tattooists

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG
(Get full report from official database of BE for A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG)

Aanvulling soorten activiteiten voor A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG
Addition kinds of activities for A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
27520400. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
28190206. Hydrofluorzuur | Hydrofluoric acid
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
70110100. motels | Motels

Werken bij A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG. Looking for open vacancies in other companies

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG in sociale netwerken
Look for responds of A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG in social networks

Lees alle opmerkingen voor A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG. Laat een reactie achter voor A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG. A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG. Leave a respond for A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG. A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG op de google maps. Adres en contacten A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG
Location of A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG on the google maps. Address and contacts of A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG

Andere gerelateerde bedrijven als come A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG: Westen E | Snack Doria | Poseidon | Raes J-C | JOSE BOONE

Other related companies as A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG: Westen E | Snack Doria | Poseidon | Raes J-C | JOSE BOONE

A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04377471923. Het bedrijf A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG bevindt zich op het adres: Rue Stanley 94; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Tattooists.
De hoofdactiviteit van A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, openstaande posities, locatie van A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG op de kaart.

A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, company assigned to the tax number BE04377471923. The company A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG is located at the address: Rue Stanley 94; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 524,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. List of products are Tattooists.
The main activity of A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG is not available. You also can look at reviews of A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, open positions, location of A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A PERFECT BEAUTY DALILA SABEG, employees, financial statistics.