MAISON DU GEOMETRE(LA)sc

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • MAISON DU GEOMETRE(LA)sc
Private companiesUnited States Postal Service • MAISON DU GEOMETRE(LA)sc

Contactgegevens MAISON DU GEOMETRE(LA)sc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DU GEOMETRE(LA)sc: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DU GEOMETRE(LA)sc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Chasseurs Ardennais 9; 6900; Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): 084 31 39 49 (+32-084 31 39 49) 084 31 39 49 (+32-084 31 39 49)

Fax (fax): 084 31 39 42 (+32-084 31 39 42) 084 31 39 42 (+32-084 31 39 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DU GEOMETRE(LA)sc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DU GEOMETRE(LA)sc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DU GEOMETRE(LA)sc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DU GEOMETRE(LA)sc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DU GEOMETRE(LA)sc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DU GEOMETRE(LA)sc
Products information MAISON DU GEOMETRE(LA)sc

BTW identificatienummer (tax): BE03608154296
Ondernemingsnummer: 6693939208
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAISON DU GEOMETRE(LA)sc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DU GEOMETRE(LA)sc
(Get full report from official database of BE for MAISON DU GEOMETRE(LA)sc)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DU GEOMETRE(LA)sc
Addition kinds of activities for MAISON DU GEOMETRE(LA)sc

243107. Buiten- en sierhoutwerk en trim | Exterior and ornamental woodwork and trim
36259914. Weerstandswielencontroles | Resistance welder controls
39491000. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
51940101. sigaretten | Cigarettes
59630103. Melkafgifte | Milk delivery

Werken bij MAISON DU GEOMETRE(LA)sc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DU GEOMETRE(LA)sc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DU GEOMETRE(LA)sc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DU GEOMETRE(LA)sc. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van MAISON DU GEOMETRE(LA)sc in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DU GEOMETRE(LA)sc in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DU GEOMETRE(LA)sc. Laat een reactie achter voor MAISON DU GEOMETRE(LA)sc. MAISON DU GEOMETRE(LA)sc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DU GEOMETRE(LA)sc. Leave a respond for MAISON DU GEOMETRE(LA)sc. MAISON DU GEOMETRE(LA)sc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DU GEOMETRE(LA)sc op de google maps. Adres en contacten MAISON DU GEOMETRE(LA)sc
Location of MAISON DU GEOMETRE(LA)sc on the google maps. Address and contacts of MAISON DU GEOMETRE(LA)sc

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DU GEOMETRE(LA)sc MAISON DU GEOMETRE(LA)sc: Dragon Nails | BAKKERIJ MARTIN | A. VAN PETEGHEM | STADHUIS | FRANCIS VAESEN

Other related companies as MAISON DU GEOMETRE(LA)sc: Dragon Nails | BAKKERIJ MARTIN | A. VAN PETEGHEM | STADHUIS | FRANCIS VAESEN

MAISON DU GEOMETRE(LA)sc is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03608154296. Het bedrijf MAISON DU GEOMETRE(LA)sc bevindt zich op het adres: Rue des Chasseurs Ardennais 9; 6900; Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 868,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in MAISON DU GEOMETRE(LA)sc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DU GEOMETRE(LA)sc is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DU GEOMETRE(LA)sc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, openstaande posities, locatie van MAISON DU GEOMETRE(LA)sc op de kaart.

MAISON DU GEOMETRE(LA)sc is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, company assigned to the tax number BE03608154296. The company MAISON DU GEOMETRE(LA)sc is located at the address: Rue des Chasseurs Ardennais 9; 6900; Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 868,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Land surveyors. Products created in MAISON DU GEOMETRE(LA)sc were not found.
The main activity of MAISON DU GEOMETRE(LA)sc is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DU GEOMETRE(LA)sc is not available. You also can look at reviews of MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, open positions, location of MAISON DU GEOMETRE(LA)sc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DU GEOMETRE(LA)sc, employees, financial statistics.