Hammouti W

Contactgegevens Hammouti W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hammouti W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hammouti W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Charles Woeste 77 Box 4; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 425 47 81 (+32-02 425 47 81) 02 425 47 81 (+32-02 425 47 81)

Fax (fax): +32 (13) 651-85-44 +32 (13) 651-85-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hammouti W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hammouti W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hammouti W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hammouti W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hammouti W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hammouti W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hammouti W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hammouti W
Products information Hammouti W

BTW identificatienummer (tax): BE08947509765
Ondernemingsnummer: 2593841552
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Hammouti W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hammouti W
(Get full report from official database of BE for Hammouti W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hammouti W
Addition kinds of activities for Hammouti W

28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
34840100. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
35529902. Knot bindmachines, textiel | Knot tying machines, textile
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
60910000. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities

Werken bij Hammouti W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hammouti W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hammouti W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hammouti W. Looking for open vacancies in other companies

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Hammouti W in sociale netwerken
Look for responds of Hammouti W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hammouti W. Laat een reactie achter voor Hammouti W. Hammouti W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hammouti W. Leave a respond for Hammouti W. Hammouti W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hammouti W op de google maps. Adres en contacten Hammouti W
Location of Hammouti W on the google maps. Address and contacts of Hammouti W

Andere gerelateerde bedrijven als come Hammouti W Hammouti W: BUREAU ATENA | Vancaeneghem Philip | Global Photographers-Eric Issel茅e | Heps M | Blauwe Spie

Other related companies as Hammouti W: BUREAU ATENA | Vancaeneghem Philip | Global Photographers-Eric Issel茅e | Heps M | Blauwe Spie

Hammouti W is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hammouti W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08947509765. Het bedrijf Hammouti W bevindt zich op het adres: Avenue Charles Woeste 77 Box 4; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in Hammouti W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hammouti W is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hammouti W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hammouti W, openstaande posities, locatie van Hammouti W op de kaart.

Hammouti W is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hammouti W, company assigned to the tax number BE08947509765. The company Hammouti W is located at the address: Avenue Charles Woeste 77 Box 4; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Land surveyors. Products created in Hammouti W were not found.
The main activity of Hammouti W is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hammouti W is not available. You also can look at reviews of Hammouti W, open positions, location of Hammouti W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hammouti W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hammouti W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hammouti W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hammouti W, employees, financial statistics.