Geoservice SA

Contactgegevens Geoservice SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geoservice SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geoservice SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Roses Trémières 37; 5020; Namur (Vedrin - Daussoulx), België

Telefoon (phone): 081 20 12 10; 0477 31 67 16 (+32-081 20 12 10; 0477 31 67 16) 081 20 12 10; 0477 31 67 16 (+32-081 20 12 10; 0477 31 67 16)

Fax (fax): 081 20 12 05 (+32-081 20 12 05) 081 20 12 05 (+32-081 20 12 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geoservice SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geoservice SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geoservice SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geoservice SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geoservice SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geoservice SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geoservice SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geoservice SA
Products information Geoservice SA

BTW identificatienummer (tax): BE03339538574
Ondernemingsnummer: 1641876220
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Geoservice SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geoservice SA
(Get full report from official database of BE for Geoservice SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geoservice SA
Addition kinds of activities for Geoservice SA

375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
07529902. Honingpijpdiensten (op boerderij) | Honey straining services (on farm)
20910316. Vissen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish: packaged in cans, jars, etc.
35230419. Veehouderij Loopbanden | Livestock treadmills
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency

Werken bij Geoservice SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geoservice SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geoservice SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geoservice SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Geoservice SA in sociale netwerken
Look for responds of Geoservice SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geoservice SA. Laat een reactie achter voor Geoservice SA. Geoservice SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geoservice SA. Leave a respond for Geoservice SA. Geoservice SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geoservice SA op de google maps. Adres en contacten Geoservice SA
Location of Geoservice SA on the google maps. Address and contacts of Geoservice SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Geoservice SA Geoservice SA: FORTIS | CENTRAL CASH | ABC... PRINT | E.F.L. ST.MARTIN | ANNITA REYNDERS

Other related companies as Geoservice SA: FORTIS | CENTRAL CASH | ABC... PRINT | E.F.L. ST.MARTIN | ANNITA REYNDERS

Geoservice SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geoservice SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03339538574. Het bedrijf Geoservice SA bevindt zich op het adres: Rue des Roses Trémières 37; 5020; Namur (Vedrin - Daussoulx). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 173,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in Geoservice SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geoservice SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geoservice SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geoservice SA, openstaande posities, locatie van Geoservice SA op de kaart.

Geoservice SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geoservice SA, company assigned to the tax number BE03339538574. The company Geoservice SA is located at the address: Rue des Roses Trémières 37; 5020; Namur (Vedrin - Daussoulx). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 173,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Land surveyors. Products created in Geoservice SA were not found.
The main activity of Geoservice SA is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Geoservice SA is not available. You also can look at reviews of Geoservice SA, open positions, location of Geoservice SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geoservice SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geoservice SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geoservice SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geoservice SA, employees, financial statistics.