Decoutere Studiebureau BVBA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Decoutere Studiebureau BVBA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Decoutere Studiebureau BVBA

Contactgegevens Decoutere Studiebureau BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decoutere Studiebureau BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decoutere Studiebureau BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsplein 5; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 87 65; 0475 60 70 63; 011 81 32 73 (+32-011 81 87 65; 0475 60 70 63; 011 81 32 73) 011 81 87 65; 0475 60 70 63; 011 81 32 73 (+32-011 81 87 65; 0475 60 70 63; 011 81 32 73)

Fax (fax): 011 81 87 65 (+32-011 81 87 65) 011 81 87 65 (+32-011 81 87 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decoutere Studiebureau BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decoutere Studiebureau BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decoutere Studiebureau BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decoutere Studiebureau BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decoutere Studiebureau BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decoutere Studiebureau BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decoutere Studiebureau BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decoutere Studiebureau BVBA
Products information Decoutere Studiebureau BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04112976074
Ondernemingsnummer: 7759063720
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Surveyors - Building

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decoutere Studiebureau BVBA
(Get full report from official database of BE for Decoutere Studiebureau BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decoutere Studiebureau BVBA
Addition kinds of activities for Decoutere Studiebureau BVBA

2891. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
22990403. Garnering van textielafval en lompen | Garnetting of textile waste and rags
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
50910301. Visserij | Fishing tackle
51310110. Lace stoffen | Lace fabrics
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.

Werken bij Decoutere Studiebureau BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decoutere Studiebureau BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decoutere Studiebureau BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decoutere Studiebureau BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Decoutere Studiebureau BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Decoutere Studiebureau BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decoutere Studiebureau BVBA. Laat een reactie achter voor Decoutere Studiebureau BVBA. Decoutere Studiebureau BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decoutere Studiebureau BVBA. Leave a respond for Decoutere Studiebureau BVBA. Decoutere Studiebureau BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decoutere Studiebureau BVBA op de google maps. Adres en contacten Decoutere Studiebureau BVBA
Location of Decoutere Studiebureau BVBA on the google maps. Address and contacts of Decoutere Studiebureau BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Decoutere Studiebureau BVBA Decoutere Studiebureau BVBA: ETIENNE DE PRE | ROKEGEM K | V.C. DE MANDELZONEN | K.H.-CAMPUS ST.GEERTRUID | A.CL. VAN DE PUT

Other related companies as Decoutere Studiebureau BVBA: ETIENNE DE PRE | ROKEGEM K | V.C. DE MANDELZONEN | K.H.-CAMPUS ST.GEERTRUID | A.CL. VAN DE PUT

Decoutere Studiebureau BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decoutere Studiebureau BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04112976074. Het bedrijf Decoutere Studiebureau BVBA bevindt zich op het adres: Dorpsplein 5; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Land surveyors. Lijst met producten zijn Surveyors - Building.
De hoofdactiviteit van Decoutere Studiebureau BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decoutere Studiebureau BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decoutere Studiebureau BVBA, openstaande posities, locatie van Decoutere Studiebureau BVBA op de kaart.

Decoutere Studiebureau BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decoutere Studiebureau BVBA, company assigned to the tax number BE04112976074. The company Decoutere Studiebureau BVBA is located at the address: Dorpsplein 5; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Land surveyors. List of products are Surveyors - Building.
The main activity of Decoutere Studiebureau BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Decoutere Studiebureau BVBA is not available. You also can look at reviews of Decoutere Studiebureau BVBA, open positions, location of Decoutere Studiebureau BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decoutere Studiebureau BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decoutere Studiebureau BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decoutere Studiebureau BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decoutere Studiebureau BVBA, employees, financial statistics.