PUBLI WASH

Contactgegevens PUBLI WASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLI WASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLI WASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE VAN ZANDE 19; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-, België

Telefoon (phone): 24653245 (+32-24653245) 24653245 (+32-24653245)

Fax (fax): +32 (68) 778-50-98 +32 (68) 778-50-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLI WASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLI WASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLI WASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLI WASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLI WASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLI WASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLI WASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLI WASH
Products information PUBLI WASH

BTW identificatienummer (tax): BE07002380371
Ondernemingsnummer: 3151397705
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicités Lumineuses.

Product categorie (product category): Lampes and appareils électriques Fab. Agences de publicité. Travaux d?installation divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLI WASH
(Get full report from official database of BE for PUBLI WASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLI WASH
Addition kinds of activities for PUBLI WASH

571999. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
22210410. Saran breedgeweven stoffen | Saran broadwoven fabrics
22530505. Overhemden (buitenkleding), breien | Shirts(outerwear), knit
32819902. Kalksteen, gesneden en gevormd | Limestone, cut and shaped
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
35410207. Slijpmachines, metaalbewerking | Grinding machines, metalworking
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes

Werken bij PUBLI WASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLI WASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLI WASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLI WASH. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van PUBLI WASH in sociale netwerken
Look for responds of PUBLI WASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLI WASH. Laat een reactie achter voor PUBLI WASH. PUBLI WASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLI WASH. Leave a respond for PUBLI WASH. PUBLI WASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLI WASH op de google maps. Adres en contacten PUBLI WASH
Location of PUBLI WASH on the google maps. Address and contacts of PUBLI WASH

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLI WASH PUBLI WASH: DE BRABANDER JOHAN | Demaree Y | HALL OMNISPORT DE HERVE | DANNY VAN DER BIEST | IFHS

Other related companies as PUBLI WASH: DE BRABANDER JOHAN | Demaree Y | HALL OMNISPORT DE HERVE | DANNY VAN DER BIEST | IFHS

PUBLI WASH is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLI WASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07002380371. Het bedrijf PUBLI WASH bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE VAN ZANDE 19; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 759,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lampes and appareils électriques Fab. Agences de publicité. Travaux d?installation divers. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicités Lumineuses..
De hoofdactiviteit van PUBLI WASH is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLI WASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLI WASH, openstaande posities, locatie van PUBLI WASH op de kaart.

PUBLI WASH is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUBLI WASH, company assigned to the tax number BE07002380371. The company PUBLI WASH is located at the address: RUE AUGUSTE VAN ZANDE 19; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 759,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lampes and appareils électriques Fab. Agences de publicité. Travaux d?installation divers. List of products are Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicités Lumineuses..
The main activity of PUBLI WASH is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLI WASH is not available. You also can look at reviews of PUBLI WASH, open positions, location of PUBLI WASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLI WASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLI WASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLI WASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLI WASH, employees, financial statistics.