Handwerkhuisje ('t)

Contactgegevens Handwerkhuisje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Handwerkhuisje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Handwerkhuisje ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Katelijnestraat 23; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 81 29 (+32-050 33 81 29) 050 33 81 29 (+32-050 33 81 29)

Fax (fax): +32 (81) 975-83-47 +32 (81) 975-83-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Handwerkhuisje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Handwerkhuisje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Handwerkhuisje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Handwerkhuisje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Handwerkhuisje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Handwerkhuisje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Handwerkhuisje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Handwerkhuisje ('t)
Products information Handwerkhuisje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE08283935546
Ondernemingsnummer: 1947845458
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Handwerkhuisje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ladies needlework

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Handwerkhuisje ('t)
(Get full report from official database of BE for Handwerkhuisje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Handwerkhuisje ('t)
Addition kinds of activities for Handwerkhuisje ('t)

336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
23539909. Opera hoeden | Opera hats
23999912. Banddeksels | Tire covers
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
39990708. Sprays, kunstmatig en bewaard gebleven | Sprays, artificial and preserved
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial
86319904. Vakbond | Trade union
91210104. Wetgevende studie commissie | Legislative study commission

Werken bij Handwerkhuisje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Handwerkhuisje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Handwerkhuisje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Handwerkhuisje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Handwerkhuisje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Handwerkhuisje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Handwerkhuisje ('t). Laat een reactie achter voor Handwerkhuisje ('t). Handwerkhuisje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Handwerkhuisje ('t). Leave a respond for Handwerkhuisje ('t). Handwerkhuisje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Handwerkhuisje ('t) op de google maps. Adres en contacten Handwerkhuisje ('t)
Location of Handwerkhuisje ('t) on the google maps. Address and contacts of Handwerkhuisje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Handwerkhuisje ('t) Handwerkhuisje ('t): CENTRE EUROPEEN D'EVOLUTION ECONOMIQUE SA | CORDONNERIE LUC | DRANKENHANDEL LAEREMANS | J. VAN DER BORGHT | CEULEMANS SLACENTER

Other related companies as Handwerkhuisje ('t): CENTRE EUROPEEN D'EVOLUTION ECONOMIQUE SA | CORDONNERIE LUC | DRANKENHANDEL LAEREMANS | J. VAN DER BORGHT | CEULEMANS SLACENTER

Handwerkhuisje ('t) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Handwerkhuisje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283935546. Het bedrijf Handwerkhuisje ('t) bevindt zich op het adres: Katelijnestraat 23; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ladies needlework. Producten gemaakt in Handwerkhuisje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Handwerkhuisje ('t) is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Handwerkhuisje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Handwerkhuisje ('t), openstaande posities, locatie van Handwerkhuisje ('t) op de kaart.

Handwerkhuisje ('t) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Handwerkhuisje ('t), company assigned to the tax number BE08283935546. The company Handwerkhuisje ('t) is located at the address: Katelijnestraat 23; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ladies needlework. Products created in Handwerkhuisje ('t) were not found.
The main activity of Handwerkhuisje ('t) is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Handwerkhuisje ('t) is not available. You also can look at reviews of Handwerkhuisje ('t), open positions, location of Handwerkhuisje ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Handwerkhuisje ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Handwerkhuisje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Handwerkhuisje ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Handwerkhuisje ('t), employees, financial statistics.