D'raad Van Ariadne

Contactgegevens D'raad Van Ariadne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'raad Van Ariadne: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'raad Van Ariadne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Skaldenstraat 9; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 52 83 (+32-051 22 52 83) 051 22 52 83 (+32-051 22 52 83)

Fax (fax): +32 (3) 247-77-59 +32 (3) 247-77-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'raad Van Ariadne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'raad Van Ariadne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'raad Van Ariadne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'raad Van Ariadne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'raad Van Ariadne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'raad Van Ariadne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'raad Van Ariadne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'raad Van Ariadne
Products information D'raad Van Ariadne

BTW identificatienummer (tax): BE08296295166
Ondernemingsnummer: 8750854492
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 470,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in D'raad Van Ariadne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ladies needlework

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'raad Van Ariadne
(Get full report from official database of BE for D'raad Van Ariadne)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'raad Van Ariadne
Addition kinds of activities for D'raad Van Ariadne

251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
37430304. Spoor locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Railroad locomotives and parts, electric or nonelectric
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
50460000. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij D'raad Van Ariadne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'raad Van Ariadne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'raad Van Ariadne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'raad Van Ariadne. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van D'raad Van Ariadne in sociale netwerken
Look for responds of D'raad Van Ariadne in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'raad Van Ariadne. Laat een reactie achter voor D'raad Van Ariadne. D'raad Van Ariadne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'raad Van Ariadne. Leave a respond for D'raad Van Ariadne. D'raad Van Ariadne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'raad Van Ariadne op de google maps. Adres en contacten D'raad Van Ariadne
Location of D'raad Van Ariadne on the google maps. Address and contacts of D'raad Van Ariadne

Andere gerelateerde bedrijven als come D'raad Van Ariadne D'raad Van Ariadne: BELLEMOLEN | HUIS GUUST | OMD BELGIUM | BRUNEEL | R. SCHEERLINCK

Other related companies as D'raad Van Ariadne: BELLEMOLEN | HUIS GUUST | OMD BELGIUM | BRUNEEL | R. SCHEERLINCK

D'raad Van Ariadne is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'raad Van Ariadne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08296295166. Het bedrijf D'raad Van Ariadne bevindt zich op het adres: Skaldenstraat 9; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 470,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ladies needlework. Producten gemaakt in D'raad Van Ariadne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'raad Van Ariadne is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'raad Van Ariadne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'raad Van Ariadne, openstaande posities, locatie van D'raad Van Ariadne op de kaart.

D'raad Van Ariadne is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'raad Van Ariadne, company assigned to the tax number BE08296295166. The company D'raad Van Ariadne is located at the address: Skaldenstraat 9; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 470,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ladies needlework. Products created in D'raad Van Ariadne were not found.
The main activity of D'raad Van Ariadne is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D'raad Van Ariadne is not available. You also can look at reviews of D'raad Van Ariadne, open positions, location of D'raad Van Ariadne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'raad Van Ariadne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'raad Van Ariadne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'raad Van Ariadne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'raad Van Ariadne, employees, financial statistics.