LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR
Private companiesFood Stores • LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR

Contactgegevens LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue André Masquelier 57-59; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 31 68; 065 31 31 69 (+32-065 31 31 68; 065 31 31 69) 065 31 31 68; 065 31 31 69 (+32-065 31 31 68; 065 31 31 69)

Fax (fax): 065 31 73 61 (+32-065 31 73 61) 065 31 73 61 (+32-065 31 73 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR
Products information LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR

BTW identificatienummer (tax): BE04641693115
Ondernemingsnummer: 8776672363
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories Medical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR
Addition kinds of activities for LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR

519100. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated
79991002. Luchtvertoningen | Air shows

Werken bij LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • Student bakkerij ERPE MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    * Je staat in voor het verkopen van onze ambachtelijke producten * Stock beheer * Bestellingen inpakken en klaarmaken

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR. Laat een reactie achter voor LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR. LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR. Leave a respond for LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR. LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR
Location of LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR: Argenta | Pol A. Tilmant | De Maeyer Y | HANS VEREST | Vandenberghe J

Other related companies as LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR: Argenta | Pol A. Tilmant | De Maeyer Y | HANS VEREST | Vandenberghe J

LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04641693115. Het bedrijf LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR bevindt zich op het adres: Rue André Masquelier 57-59; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Laboratories Medical. Producten gemaakt in LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, openstaande posities, locatie van LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR op de kaart.

LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, company assigned to the tax number BE04641693115. The company LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR is located at the address: Rue André Masquelier 57-59; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Laboratories Medical. Products created in LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR were not found.
The main activity of LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, open positions, location of LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE LIBEM (LEBLOIS)SCR, employees, financial statistics.