Klinisch Labo Termote-Declerck

Contactgegevens Klinisch Labo Termote-Declerck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klinisch Labo Termote-Declerck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klinisch Labo Termote-Declerck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Motestraat 35; 8850; Ardooie, België

Telefoon (phone): 051 74 73 61 (+32-051 74 73 61) 051 74 73 61 (+32-051 74 73 61)

Fax (fax): 051 74 55 26 (+32-051 74 55 26) 051 74 55 26 (+32-051 74 55 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klinisch Labo Termote-Declerck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klinisch Labo Termote-Declerck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klinisch Labo Termote-Declerck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klinisch Labo Termote-Declerck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klinisch Labo Termote-Declerck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klinisch Labo Termote-Declerck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klinisch Labo Termote-Declerck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klinisch Labo Termote-Declerck
Products information Klinisch Labo Termote-Declerck

BTW identificatienummer (tax): BE09530334472
Ondernemingsnummer: 6193511962
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Klinisch Labo Termote-Declerck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories Medical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klinisch Labo Termote-Declerck
(Get full report from official database of BE for Klinisch Labo Termote-Declerck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klinisch Labo Termote-Declerck
Addition kinds of activities for Klinisch Labo Termote-Declerck

013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
731200. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
20960202. Tortilla chips | Tortilla chips
24490104. Groentekratten, hout: draadbinding | Vegetable crates, wood: wirebound
39490508. Decoys, eend en andere wildvogels | Decoys, duck and other game birds
73891702. Vismakelaar | Fish broker

Werken bij Klinisch Labo Termote-Declerck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klinisch Labo Termote-Declerck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klinisch Labo Termote-Declerck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klinisch Labo Termote-Declerck. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van Klinisch Labo Termote-Declerck in sociale netwerken
Look for responds of Klinisch Labo Termote-Declerck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klinisch Labo Termote-Declerck. Laat een reactie achter voor Klinisch Labo Termote-Declerck. Klinisch Labo Termote-Declerck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klinisch Labo Termote-Declerck. Leave a respond for Klinisch Labo Termote-Declerck. Klinisch Labo Termote-Declerck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klinisch Labo Termote-Declerck op de google maps. Adres en contacten Klinisch Labo Termote-Declerck
Location of Klinisch Labo Termote-Declerck on the google maps. Address and contacts of Klinisch Labo Termote-Declerck

Andere gerelateerde bedrijven als come Klinisch Labo Termote-Declerck Klinisch Labo Termote-Declerck: Keyzer Emile | Maes Luc & Dirk BVBA | BUREAU PONCELET | Braem P | L. VAN PAEMELE

Other related companies as Klinisch Labo Termote-Declerck: Keyzer Emile | Maes Luc & Dirk BVBA | BUREAU PONCELET | Braem P | L. VAN PAEMELE

Klinisch Labo Termote-Declerck is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klinisch Labo Termote-Declerck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09530334472. Het bedrijf Klinisch Labo Termote-Declerck bevindt zich op het adres: Motestraat 35; 8850; Ardooie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Laboratories Medical. Producten gemaakt in Klinisch Labo Termote-Declerck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klinisch Labo Termote-Declerck is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klinisch Labo Termote-Declerck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klinisch Labo Termote-Declerck, openstaande posities, locatie van Klinisch Labo Termote-Declerck op de kaart.

Klinisch Labo Termote-Declerck is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klinisch Labo Termote-Declerck, company assigned to the tax number BE09530334472. The company Klinisch Labo Termote-Declerck is located at the address: Motestraat 35; 8850; Ardooie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Laboratories Medical. Products created in Klinisch Labo Termote-Declerck were not found.
The main activity of Klinisch Labo Termote-Declerck is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Klinisch Labo Termote-Declerck is not available. You also can look at reviews of Klinisch Labo Termote-Declerck, open positions, location of Klinisch Labo Termote-Declerck on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klinisch Labo Termote-Declerck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klinisch Labo Termote-Declerck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klinisch Labo Termote-Declerck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klinisch Labo Termote-Declerck, employees, financial statistics.