Labas BVBA

Contactgegevens Labas BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Labas BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Labas BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Saule 30; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 420 02 01 (+32-02 420 02 01) 02 420 02 01 (+32-02 420 02 01)

Fax (fax): 02 420 01 38 (+32-02 420 01 38) 02 420 01 38 (+32-02 420 01 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Labas BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Labas BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Labas BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Labas BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Labas BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Labas BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Labas BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Labas BVBA
Products information Labas BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Labas BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories - Machines,apparatus and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Labas BVBA
(Get full report from official database of BE for Labas BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Labas BVBA
Addition kinds of activities for Labas BVBA

204799. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
833101. Job training services | Job training services
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
22999904. Vet, wol | Grease, wool
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec

Werken bij Labas BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Labas BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Labas BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Labas BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van Labas BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Labas BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Labas BVBA. Laat een reactie achter voor Labas BVBA. Labas BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Labas BVBA. Leave a respond for Labas BVBA. Labas BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Labas BVBA op de google maps. Adres en contacten Labas BVBA
Location of Labas BVBA on the google maps. Address and contacts of Labas BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Labas BVBA Labas BVBA: Medica Ortho-Shop nv | F.C. BULLINGEN | RENE FAES | Brussels Menopause Center | Comal

Other related companies as Labas BVBA: Medica Ortho-Shop nv | F.C. BULLINGEN | RENE FAES | Brussels Menopause Center | Comal

Labas BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Labas BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf Labas BVBA bevindt zich op het adres: Rue du Saule 30; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laboratories - Machines,apparatus and Supplies. Producten gemaakt in Labas BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Labas BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Labas BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Labas BVBA, openstaande posities, locatie van Labas BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Labas BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Labas BVBA, company assigned to the tax number BE07370971679. The company Labas BVBA is located at the address: Rue du Saule 30; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laboratories - Machines,apparatus and Supplies. Products created in Labas BVBA were not found.
The main activity of Labas BVBA is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Labas BVBA is not available. You also can look at reviews of Labas BVBA, open positions, location of Labas BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Labas BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Labas BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Labas BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Labas BVBA, employees, financial statistics.