Biotrading Belgium BVBA

Contactgegevens Biotrading Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biotrading Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biotrading Belgium BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensesteenweg 88; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo), België

Telefoon (phone): 016 46 15 22 (+32-016 46 15 22) 016 46 15 22 (+32-016 46 15 22)

Fax (fax): +32 (14) 395-37-10 +32 (14) 395-37-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biotrading Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biotrading Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biotrading Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biotrading Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biotrading Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biotrading Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biotrading Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biotrading Belgium BVBA
Products information Biotrading Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04795501708
Ondernemingsnummer: 7436340332
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Biotrading Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories - Machines,apparatus and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biotrading Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Biotrading Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biotrading Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Biotrading Belgium BVBA

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
36120108. Lijnspanning regelaars | Line voltage regulators
39490205. Vliegen, vissen: kunstmatig | Flies, fishing: artificial
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh
83999905. Gezondheids- en Welzijnsraad | Health and welfare council
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government

Werken bij Biotrading Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biotrading Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biotrading Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biotrading Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Biotrading Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Biotrading Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biotrading Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Biotrading Belgium BVBA. Biotrading Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biotrading Belgium BVBA. Leave a respond for Biotrading Belgium BVBA. Biotrading Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biotrading Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Biotrading Belgium BVBA
Location of Biotrading Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Biotrading Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Biotrading Belgium BVBA Biotrading Belgium BVBA: JOSEE NEYBERGH | VAN PEVENAGE CHANTAL | Steelandt M | Janssens J | Isitel

Other related companies as Biotrading Belgium BVBA: JOSEE NEYBERGH | VAN PEVENAGE CHANTAL | Steelandt M | Janssens J | Isitel

Biotrading Belgium BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biotrading Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04795501708. Het bedrijf Biotrading Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 88; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laboratories - Machines,apparatus and Supplies. Producten gemaakt in Biotrading Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biotrading Belgium BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biotrading Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biotrading Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Biotrading Belgium BVBA op de kaart.

Biotrading Belgium BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biotrading Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE04795501708. The company Biotrading Belgium BVBA is located at the address: Tiensesteenweg 88; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laboratories - Machines,apparatus and Supplies. Products created in Biotrading Belgium BVBA were not found.
The main activity of Biotrading Belgium BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Biotrading Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Biotrading Belgium BVBA, open positions, location of Biotrading Belgium BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biotrading Belgium BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biotrading Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biotrading Belgium BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biotrading Belgium BVBA, employees, financial statistics.