STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

Contactgegevens STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dinant 119A; 4557; Tinlot (Abée), België

Telefoon (phone): 085 51 15 21; 085 51 19 35 (+32-085 51 15 21; 085 51 19 35) 085 51 15 21; 085 51 19 35 (+32-085 51 15 21; 085 51 19 35)

Fax (fax): 085 51 26 66 (+32-085 51 26 66) 085 51 26 66 (+32-085 51 26 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
Products information STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

BTW identificatienummer (tax): BE08163360595
Ondernemingsnummer: 7980712890
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Soil analysis

Product categorie (product category): Laboratories - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
(Get full report from official database of BE for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
Addition kinds of activities for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

3369. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
329799. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
14119907. Rubble mijnbouw | Rubble mining
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
17999927. Posthole graven | Posthole digging
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

  • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Heftruckchauffeur (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES in sociale netwerken
Look for responds of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Laat een reactie achter voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Leave a respond for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES op de google maps. Adres en contacten STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
Location of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES on the google maps. Address and contacts of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

Andere gerelateerde bedrijven als come STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: MARC GRIMPRET | CARO-GLASS | Wedem | Petre C | Aarchi-Dec

Other related companies as STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: MARC GRIMPRET | CARO-GLASS | Wedem | Petre C | Aarchi-Dec

STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08163360595. Het bedrijf STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES bevindt zich op het adres: Rue de Dinant 119A; 4557; Tinlot (Abée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Laboratories - General. Lijst met producten zijn Soil analysis.
De hoofdactiviteit van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, openstaande posities, locatie van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, company assigned to the tax number BE08163360595. The company STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is located at the address: Rue de Dinant 119A; 4557; Tinlot (Abée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Laboratories - General. List of products are Soil analysis.
The main activity of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is not available. You also can look at reviews of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, open positions, location of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, employees, financial statistics.