Cappelle Labels & Packaging BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Cappelle Labels & Packaging BVBA
Private companiesTransportation by Air • Cappelle Labels & Packaging BVBA

Contactgegevens Cappelle Labels & Packaging BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cappelle Labels & Packaging BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cappelle Labels & Packaging BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellelaan 1A; 8980; Zonnebeke, België

Telefoon (phone): 051 77 85 08 (+32-051 77 85 08) 051 77 85 08 (+32-051 77 85 08)

Fax (fax): 051 77 87 26 (+32-051 77 87 26) 051 77 87 26 (+32-051 77 87 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cappelle Labels & Packaging BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cappelle Labels & Packaging BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cappelle Labels & Packaging BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cappelle Labels & Packaging BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cappelle Labels & Packaging BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cappelle Labels & Packaging BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cappelle Labels & Packaging BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cappelle Labels & Packaging BVBA
Products information Cappelle Labels & Packaging BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05267913818
Ondernemingsnummer: 8462463378
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Cappelle Labels & Packaging BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Labels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cappelle Labels & Packaging BVBA
(Get full report from official database of BE for Cappelle Labels & Packaging BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cappelle Labels & Packaging BVBA
Addition kinds of activities for Cappelle Labels & Packaging BVBA

20219904. Melkvet, watervrij | Milkfat, anhydrous
20460104. Instant zetmeel | Instant starch
22210202. Stropdas stoffen, kunstmatige vezels en zijden: breedgeweven | Necktie fabrics, manmade fiber and silk: broadwoven
38420103. Oordopjes | Ear plugs
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products
79290104. Dansband | Dance band
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij Cappelle Labels & Packaging BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cappelle Labels & Packaging BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cappelle Labels & Packaging BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cappelle Labels & Packaging BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Cappelle Labels & Packaging BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cappelle Labels & Packaging BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cappelle Labels & Packaging BVBA. Laat een reactie achter voor Cappelle Labels & Packaging BVBA. Cappelle Labels & Packaging BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cappelle Labels & Packaging BVBA. Leave a respond for Cappelle Labels & Packaging BVBA. Cappelle Labels & Packaging BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cappelle Labels & Packaging BVBA op de google maps. Adres en contacten Cappelle Labels & Packaging BVBA
Location of Cappelle Labels & Packaging BVBA on the google maps. Address and contacts of Cappelle Labels & Packaging BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cappelle Labels & Packaging BVBA Cappelle Labels & Packaging BVBA: Meirhaeghe E | Wuyts F | FA. BOSMAN | J.Y. CERCKEL | CLINIQUE EDM. JACQUES

Other related companies as Cappelle Labels & Packaging BVBA: Meirhaeghe E | Wuyts F | FA. BOSMAN | J.Y. CERCKEL | CLINIQUE EDM. JACQUES

Cappelle Labels & Packaging BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cappelle Labels & Packaging BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05267913818. Het bedrijf Cappelle Labels & Packaging BVBA bevindt zich op het adres: Guido Gezellelaan 1A; 8980; Zonnebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Labels. Producten gemaakt in Cappelle Labels & Packaging BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cappelle Labels & Packaging BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cappelle Labels & Packaging BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cappelle Labels & Packaging BVBA, openstaande posities, locatie van Cappelle Labels & Packaging BVBA op de kaart.

Cappelle Labels & Packaging BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cappelle Labels & Packaging BVBA, company assigned to the tax number BE05267913818. The company Cappelle Labels & Packaging BVBA is located at the address: Guido Gezellelaan 1A; 8980; Zonnebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Labels. Products created in Cappelle Labels & Packaging BVBA were not found.
The main activity of Cappelle Labels & Packaging BVBA is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cappelle Labels & Packaging BVBA is not available. You also can look at reviews of Cappelle Labels & Packaging BVBA, open positions, location of Cappelle Labels & Packaging BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cappelle Labels & Packaging BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cappelle Labels & Packaging BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cappelle Labels & Packaging BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cappelle Labels & Packaging BVBA, employees, financial statistics.