ANCIENS Ets LERNOUD

Contactgegevens ANCIENS Ets LERNOUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANCIENS Ets LERNOUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANCIENS Ets LERNOUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Roi 66; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 59 04 (+32-02 537 59 04) 02 537 59 04 (+32-02 537 59 04)

Fax (fax): 02 537 38 22 (+32-02 537 38 22) 02 537 38 22 (+32-02 537 38 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANCIENS Ets LERNOUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANCIENS Ets LERNOUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANCIENS Ets LERNOUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANCIENS Ets LERNOUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANCIENS Ets LERNOUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANCIENS Ets LERNOUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANCIENS Ets LERNOUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANCIENS Ets LERNOUD
Products information ANCIENS Ets LERNOUD

BTW identificatienummer (tax): BE02496063232
Ondernemingsnummer: 4974304199
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ANCIENS Ets LERNOUD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Labels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANCIENS Ets LERNOUD
(Get full report from official database of BE for ANCIENS Ets LERNOUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANCIENS Ets LERNOUD
Addition kinds of activities for ANCIENS Ets LERNOUD

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
63610000. Titel verzekering | Title insurance

Werken bij ANCIENS Ets LERNOUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANCIENS Ets LERNOUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANCIENS Ets LERNOUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANCIENS Ets LERNOUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

Zoek naar antwoorden van ANCIENS Ets LERNOUD in sociale netwerken
Look for responds of ANCIENS Ets LERNOUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANCIENS Ets LERNOUD. Laat een reactie achter voor ANCIENS Ets LERNOUD. ANCIENS Ets LERNOUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANCIENS Ets LERNOUD. Leave a respond for ANCIENS Ets LERNOUD. ANCIENS Ets LERNOUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANCIENS Ets LERNOUD op de google maps. Adres en contacten ANCIENS Ets LERNOUD
Location of ANCIENS Ets LERNOUD on the google maps. Address and contacts of ANCIENS Ets LERNOUD

Andere gerelateerde bedrijven als come ANCIENS Ets LERNOUD ANCIENS Ets LERNOUD: Twins Account BVBA | Christiaens | ANNE-MARIE BORGNIET | TILLY-MAHIEU SC | PSYCHO-PEDAGOG. CONSULT.

Other related companies as ANCIENS Ets LERNOUD: Twins Account BVBA | Christiaens | ANNE-MARIE BORGNIET | TILLY-MAHIEU SC | PSYCHO-PEDAGOG. CONSULT.

ANCIENS Ets LERNOUD is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANCIENS Ets LERNOUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496063232. Het bedrijf ANCIENS Ets LERNOUD bevindt zich op het adres: Avenue du Roi 66; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Labels. Producten gemaakt in ANCIENS Ets LERNOUD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANCIENS Ets LERNOUD is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANCIENS Ets LERNOUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANCIENS Ets LERNOUD, openstaande posities, locatie van ANCIENS Ets LERNOUD op de kaart.

ANCIENS Ets LERNOUD is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANCIENS Ets LERNOUD, company assigned to the tax number BE02496063232. The company ANCIENS Ets LERNOUD is located at the address: Avenue du Roi 66; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Labels. Products created in ANCIENS Ets LERNOUD were not found.
The main activity of ANCIENS Ets LERNOUD is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANCIENS Ets LERNOUD is not available. You also can look at reviews of ANCIENS Ets LERNOUD, open positions, location of ANCIENS Ets LERNOUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANCIENS Ets LERNOUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANCIENS Ets LERNOUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANCIENS Ets LERNOUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANCIENS Ets LERNOUD, employees, financial statistics.