Spronck B

Contactgegevens Spronck B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spronck B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spronck B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée du Comté de Dalhem 43; 4607; Dalhem (Bombaye), België

Telefoon (phone): 04 376 72 54 (+32-04 376 72 54) 04 376 72 54 (+32-04 376 72 54)

Fax (fax): 04 376 72 54 (+32-04 376 72 54) 04 376 72 54 (+32-04 376 72 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spronck B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spronck B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spronck B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spronck B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spronck B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spronck B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spronck B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spronck B
Products information Spronck B

BTW identificatienummer (tax): BE05997955322
Ondernemingsnummer: 9493530273
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Spronck B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Upholsterers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spronck B
(Get full report from official database of BE for Spronck B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spronck B
Addition kinds of activities for Spronck B

20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
24990706. Willow ware, behalve meubels | Willow ware, except furniture
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij Spronck B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spronck B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spronck B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spronck B. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van Spronck B in sociale netwerken
Look for responds of Spronck B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spronck B. Laat een reactie achter voor Spronck B. Spronck B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spronck B. Leave a respond for Spronck B. Spronck B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spronck B op de google maps. Adres en contacten Spronck B
Location of Spronck B on the google maps. Address and contacts of Spronck B

Andere gerelateerde bedrijven als come Spronck B Spronck B: Corporation des Libraires en Bandes Dessinées | FICHET SECURITY sa | J. VAN BIERVLIET | GARAGE NINANE | REN? FLAMENT

Other related companies as Spronck B: Corporation des Libraires en Bandes Dessinées | FICHET SECURITY sa | J. VAN BIERVLIET | GARAGE NINANE | REN? FLAMENT

Spronck B is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spronck B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05997955322. Het bedrijf Spronck B bevindt zich op het adres: Chaussée du Comté de Dalhem 43; 4607; Dalhem (Bombaye). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Upholsterers. Producten gemaakt in Spronck B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spronck B is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spronck B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spronck B, openstaande posities, locatie van Spronck B op de kaart.

Spronck B is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spronck B, company assigned to the tax number BE05997955322. The company Spronck B is located at the address: Chaussée du Comté de Dalhem 43; 4607; Dalhem (Bombaye). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Upholsterers. Products created in Spronck B were not found.
The main activity of Spronck B is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Spronck B is not available. You also can look at reviews of Spronck B, open positions, location of Spronck B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spronck B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spronck B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spronck B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spronck B, employees, financial statistics.