DE POTTER D RENOVARIA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • DE POTTER D RENOVARIA
Private companiesEating and Drinking Places • DE POTTER D RENOVARIA

Contactgegevens DE POTTER D RENOVARIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE POTTER D RENOVARIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE POTTER D RENOVARIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koornbloemstraat 82; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 830 59 77 (+32-03 830 59 77) 03 830 59 77 (+32-03 830 59 77)

Fax (fax): 03 830 59 77 (+32-03 830 59 77) 03 830 59 77 (+32-03 830 59 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE POTTER D RENOVARIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE POTTER D RENOVARIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE POTTER D RENOVARIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE POTTER D RENOVARIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE POTTER D RENOVARIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE POTTER D RENOVARIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE POTTER D RENOVARIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE POTTER D RENOVARIA
Products information DE POTTER D RENOVARIA

BTW identificatienummer (tax): BE06680206298
Ondernemingsnummer: 1619628906
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Upholstery fabrics - Retail

Product categorie (product category): Upholsterers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE POTTER D RENOVARIA
(Get full report from official database of BE for DE POTTER D RENOVARIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE POTTER D RENOVARIA
Addition kinds of activities for DE POTTER D RENOVARIA

50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
50920102. Model kits | Model kits
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
72170000. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij DE POTTER D RENOVARIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE POTTER D RENOVARIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE POTTER D RENOVARIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE POTTER D RENOVARIA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • JOBSTUDENT ZORGKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (OUDERENZORG) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt het verzorgend personeel met o.a de begeleiding en verzorging van onze cliënten

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van DE POTTER D RENOVARIA in sociale netwerken
Look for responds of DE POTTER D RENOVARIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE POTTER D RENOVARIA. Laat een reactie achter voor DE POTTER D RENOVARIA. DE POTTER D RENOVARIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE POTTER D RENOVARIA. Leave a respond for DE POTTER D RENOVARIA. DE POTTER D RENOVARIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE POTTER D RENOVARIA op de google maps. Adres en contacten DE POTTER D RENOVARIA
Location of DE POTTER D RENOVARIA on the google maps. Address and contacts of DE POTTER D RENOVARIA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE POTTER D RENOVARIA DE POTTER D RENOVARIA: Plakwerken P. Evenepoel | Pro-Sight BVBA | MEHDI | De Markt | Potiez De Man S.A.

Other related companies as DE POTTER D RENOVARIA: Plakwerken P. Evenepoel | Pro-Sight BVBA | MEHDI | De Markt | Potiez De Man S.A.

DE POTTER D RENOVARIA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE POTTER D RENOVARIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06680206298. Het bedrijf DE POTTER D RENOVARIA bevindt zich op het adres: Koornbloemstraat 82; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 403,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Upholsterers. Lijst met producten zijn Upholstery fabrics - Retail.
De hoofdactiviteit van DE POTTER D RENOVARIA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE POTTER D RENOVARIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE POTTER D RENOVARIA, openstaande posities, locatie van DE POTTER D RENOVARIA op de kaart.

DE POTTER D RENOVARIA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE POTTER D RENOVARIA, company assigned to the tax number BE06680206298. The company DE POTTER D RENOVARIA is located at the address: Koornbloemstraat 82; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 403,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Upholsterers. List of products are Upholstery fabrics - Retail.
The main activity of DE POTTER D RENOVARIA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE POTTER D RENOVARIA is not available. You also can look at reviews of DE POTTER D RENOVARIA, open positions, location of DE POTTER D RENOVARIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE POTTER D RENOVARIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE POTTER D RENOVARIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE POTTER D RENOVARIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE POTTER D RENOVARIA, employees, financial statistics.