De Clercq E

Contactgegevens De Clercq E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clercq E: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clercq E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Puursesteenweg 100; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 889 75 24 (+32-03 889 75 24) 03 889 75 24 (+32-03 889 75 24)

Fax (fax): +32 (87) 627-26-70 +32 (87) 627-26-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clercq E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clercq E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clercq E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clercq E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clercq E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clercq E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clercq E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clercq E
Products information De Clercq E

BTW identificatienummer (tax): BE01274932861
Ondernemingsnummer: 2437011718
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in De Clercq E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Upholsterers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clercq E
(Get full report from official database of BE for De Clercq E)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clercq E
Addition kinds of activities for De Clercq E

176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
20150502. Ganzen, verwerkt: ingeblikt | Geese, processed: canned
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers

Werken bij De Clercq E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clercq E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clercq E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clercq E. Looking for open vacancies in other companies

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van De Clercq E in sociale netwerken
Look for responds of De Clercq E in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clercq E. Laat een reactie achter voor De Clercq E. De Clercq E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clercq E. Leave a respond for De Clercq E. De Clercq E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clercq E op de google maps. Adres en contacten De Clercq E
Location of De Clercq E on the google maps. Address and contacts of De Clercq E

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clercq E De Clercq E: FLHORECACENTER LENAERTS BVBA | RUDI HEEREN | LUDOVIC PINCKERS | Jade | KOEN HERWEYERS

Other related companies as De Clercq E: FLHORECACENTER LENAERTS BVBA | RUDI HEEREN | LUDOVIC PINCKERS | Jade | KOEN HERWEYERS

De Clercq E is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clercq E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01274932861. Het bedrijf De Clercq E bevindt zich op het adres: Puursesteenweg 100; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Upholsterers. Producten gemaakt in De Clercq E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Clercq E is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clercq E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clercq E, openstaande posities, locatie van De Clercq E op de kaart.

De Clercq E is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clercq E, company assigned to the tax number BE01274932861. The company De Clercq E is located at the address: Puursesteenweg 100; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Upholsterers. Products created in De Clercq E were not found.
The main activity of De Clercq E is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clercq E is not available. You also can look at reviews of De Clercq E, open positions, location of De Clercq E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clercq E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clercq E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clercq E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clercq E, employees, financial statistics.