HUIS D.K.N.Y.

Contactgegevens HUIS D.K.N.Y.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS D.K.N.Y.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS D.K.N.Y.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE GASTHUISSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32262308 32262308

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS D.K.N.Y.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS D.K.N.Y."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS D.K.N.Y."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS D.K.N.Y., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS D.K.N.Y.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS D.K.N.Y., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS D.K.N.Y.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS D.K.N.Y.
Products information HUIS D.K.N.Y.

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Vêtements: Vêtements de Marque.

Product categorie (product category): Vêtements. Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS D.K.N.Y.
(Get full report from official database of BE for HUIS D.K.N.Y.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS D.K.N.Y.
Addition kinds of activities for HUIS D.K.N.Y.

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete
34210100. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'
51490201. Kattenvoer | Cat food
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped

Werken bij HUIS D.K.N.Y.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS D.K.N.Y.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS D.K.N.Y.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS D.K.N.Y.. Looking for open vacancies in other companies

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Technische medewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

Zoek naar antwoorden van HUIS D.K.N.Y. in sociale netwerken
Look for responds of HUIS D.K.N.Y. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS D.K.N.Y.. Laat een reactie achter voor HUIS D.K.N.Y.. HUIS D.K.N.Y. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS D.K.N.Y.. Leave a respond for HUIS D.K.N.Y.. HUIS D.K.N.Y. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS D.K.N.Y. op de google maps. Adres en contacten HUIS D.K.N.Y.
Location of HUIS D.K.N.Y. on the google maps. Address and contacts of HUIS D.K.N.Y.

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS D.K.N.Y. HUIS D.K.N.Y.: GUY FIEVET | PAUL ROYGENS | SCHYNS-GASPARD | ALBERT TALLIEU | Glineur Pol

Other related companies as HUIS D.K.N.Y.: GUY FIEVET | PAUL ROYGENS | SCHYNS-GASPARD | ALBERT TALLIEU | Glineur Pol

HUIS D.K.N.Y. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS D.K.N.Y., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf HUIS D.K.N.Y. bevindt zich op het adres: KORTE GASTHUISSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements. Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements de Marque..
De hoofdactiviteit van HUIS D.K.N.Y. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS D.K.N.Y. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS D.K.N.Y., openstaande posities, locatie van HUIS D.K.N.Y. op de kaart.

HUIS D.K.N.Y. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS D.K.N.Y., company assigned to the tax number BE01018127441. The company HUIS D.K.N.Y. is located at the address: KORTE GASTHUISSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements. Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes. List of products are Types de Vêtements: Vêtements de Marque..
The main activity of HUIS D.K.N.Y. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS D.K.N.Y. is not available. You also can look at reviews of HUIS D.K.N.Y., open positions, location of HUIS D.K.N.Y. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS D.K.N.Y., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS D.K.N.Y., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS D.K.N.Y., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS D.K.N.Y., employees, financial statistics.