HUIS PRIMA DESIER

Contactgegevens HUIS PRIMA DESIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS PRIMA DESIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS PRIMA DESIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JAKOBSSTRAAT 55; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50334792 (+32-50334792) 50334792 (+32-50334792)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS PRIMA DESIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS PRIMA DESIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS PRIMA DESIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS PRIMA DESIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS PRIMA DESIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS PRIMA DESIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS PRIMA DESIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS PRIMA DESIER
Products information HUIS PRIMA DESIER

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Types de Vêtements: Haute Couture.

Product categorie (product category): Vêtements. Vêtements de mariage and cérémonies. Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS PRIMA DESIER
(Get full report from official database of BE for HUIS PRIMA DESIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS PRIMA DESIER
Addition kinds of activities for HUIS PRIMA DESIER

2044. Rijstmalen | Rice milling
308399. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
329901. Mica producten | Mica products
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
20330311. Maraschino-kersen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Maraschino cherries: packaged in cans, jars, etc.
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment

Werken bij HUIS PRIMA DESIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS PRIMA DESIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS PRIMA DESIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS PRIMA DESIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Computer Recruitment Services - WebSphere Application Server Administrator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk383 WebSphere application server administrator (Distributed Middleware & Framework): Banking, Brussels     Background     The division strongly adheres to the corporate mission and business goals of the organisation. It follows that the mission of our division is: Ensure the availability of the production environment - failure is not an option Understand and reduce the total cost of ownership of information technology Ensure that an appropriate enterprise wide architecture exists to support the current and future needs of the business Establish testing services and processes to help improve system quality and time to market Help ensure that the right skills are available at the right place at the right time.   Division   The Middleware & Frameworks Group within the bank engineers (i.e. designs and develops), supports, and operates the communication and data management software tools and infrastructures. These enable integrating business applications with operating systems in a standardized way and whatever the Hardware platform (Windows, Unix, Linux, Mainframe, and Tandem) while enforcing "ities" (security, availability, operability, manageability, reliability, scalability, portability requirements). The group works in a Lean environment.      Role   Java application servers infrastructure design, automation, deployment, administration and support with a general expertise on Web technologies.     Main activities   Work within the "Java Application Integration Services" team, with the objective to maintain and guarantee at group level the technical evolution regarding As and Internet platforms infrastructure. This includes the following: Technical analyses and application design. Performance analysis and capacity planning Realise and document changes, evolutions Software installation, maintenance and infrastructure tuning Software Release management Technical environments administration Deployment & supervision tools scripting 2nd & 3thrd level of support for production incidents Watch duty role for production support Ensure compliance with security guidelines (Technical Security Standards) Security Vulnerability Management   Profile Necessary technical skills: Implementation and administration of Internet infrastructures Integration of the IBM WebSphere Application Server version 8.5.5 & 9.0.0 products on Linux platform (WAS server, IHS Web server and Apache based Reverse proxy server). Knowledge in AIX HACMP, Linux Pace Maker, Security (OpenSSL and certificate management), Network DMZ and deployment method  Required experience: WebSphere Application Server, JBoss EAP, Tomcat RSA Web Authentication agent for Apache Bash scripting and Ansible framework knowledge  Assets: Ansible Tower IBM WAS Certification Experience with Oracle Web Logic, Magic Software Personal Qualities: Good team spirit, ability to work together with different teams located in different EU sites Working experience in international organizations Flexibility and availability to participate on watch duty role (1 week out of 4); Willing to learn new tools and to share the experience This position is for starting... ...

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van HUIS PRIMA DESIER in sociale netwerken
Look for responds of HUIS PRIMA DESIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS PRIMA DESIER. Laat een reactie achter voor HUIS PRIMA DESIER. HUIS PRIMA DESIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS PRIMA DESIER. Leave a respond for HUIS PRIMA DESIER. HUIS PRIMA DESIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS PRIMA DESIER op de google maps. Adres en contacten HUIS PRIMA DESIER
Location of HUIS PRIMA DESIER on the google maps. Address and contacts of HUIS PRIMA DESIER

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS PRIMA DESIER HUIS PRIMA DESIER: GARAGE MOONS JOHAN | Haarmode Wendy | Zibro Electro | IMMO MITTELMAN | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as HUIS PRIMA DESIER: GARAGE MOONS JOHAN | Haarmode Wendy | Zibro Electro | IMMO MITTELMAN | VRIJE BASISSCHOOL

HUIS PRIMA DESIER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS PRIMA DESIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf HUIS PRIMA DESIER bevindt zich op het adres: SINT-JAKOBSSTRAAT 55; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements. Vêtements de mariage and cérémonies. Vêtements pour Hommes. Lijst met producten zijn Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Types de Vêtements: Haute Couture..
De hoofdactiviteit van HUIS PRIMA DESIER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS PRIMA DESIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS PRIMA DESIER, openstaande posities, locatie van HUIS PRIMA DESIER op de kaart.

HUIS PRIMA DESIER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS PRIMA DESIER, company assigned to the tax number BE03294219970. The company HUIS PRIMA DESIER is located at the address: SINT-JAKOBSSTRAAT 55; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements. Vêtements de mariage and cérémonies. Vêtements pour Hommes. List of products are Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Types de Vêtements: Haute Couture..
The main activity of HUIS PRIMA DESIER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS PRIMA DESIER is not available. You also can look at reviews of HUIS PRIMA DESIER, open positions, location of HUIS PRIMA DESIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS PRIMA DESIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS PRIMA DESIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS PRIMA DESIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS PRIMA DESIER, employees, financial statistics.