AMERICAN JEANS

Contactgegevens AMERICAN JEANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN JEANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN JEANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E ROI ALBERT 2; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42462818 (+32-42462818) 42462818 (+32-42462818)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN JEANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN JEANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN JEANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN JEANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN JEANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN JEANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN JEANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN JEANS
Products information AMERICAN JEANS

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Vêtements: Jeans & denim.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN JEANS
(Get full report from official database of BE for AMERICAN JEANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN JEANS
Addition kinds of activities for AMERICAN JEANS

2011. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
23299902. Overhemd en broekpakken: mannen, jongeren en jongens | Shirt and slack suits: men's, youths', and boys'
23420000. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
65319901. Appraiser, onroerend goed | Appraiser, real estate
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility

Werken bij AMERICAN JEANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN JEANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN JEANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN JEANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van AMERICAN JEANS in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN JEANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN JEANS. Laat een reactie achter voor AMERICAN JEANS. AMERICAN JEANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN JEANS. Leave a respond for AMERICAN JEANS. AMERICAN JEANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN JEANS op de google maps. Adres en contacten AMERICAN JEANS
Location of AMERICAN JEANS on the google maps. Address and contacts of AMERICAN JEANS

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN JEANS AMERICAN JEANS: GRAND HOTEL | COIFFURE MINELTHY | INST.ENSEIGN.SUP.ECONOM. | AMBIENTE | ELFY

Other related companies as AMERICAN JEANS: GRAND HOTEL | COIFFURE MINELTHY | INST.ENSEIGN.SUP.ECONOM. | AMBIENTE | ELFY

AMERICAN JEANS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN JEANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf AMERICAN JEANS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E ROI ALBERT 2; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Jeans & denim..
De hoofdactiviteit van AMERICAN JEANS is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN JEANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN JEANS, openstaande posities, locatie van AMERICAN JEANS op de kaart.

AMERICAN JEANS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMERICAN JEANS, company assigned to the tax number BE03700714111. The company AMERICAN JEANS is located at the address: CHAUSS?E ROI ALBERT 2; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Jeans & denim..
The main activity of AMERICAN JEANS is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN JEANS is not available. You also can look at reviews of AMERICAN JEANS, open positions, location of AMERICAN JEANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN JEANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN JEANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN JEANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN JEANS, employees, financial statistics.