ALSICLEAN-ALSICO & CO

Contactgegevens ALSICLEAN-ALSICO & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALSICLEAN-ALSICO & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALSICLEAN-ALSICO & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SOLEIL 223; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55237171 (+32-55237171) 55237171 (+32-55237171)

Fax (fax): +32 (19) 171-31-32 +32 (19) 171-31-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALSICLEAN-ALSICO & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALSICLEAN-ALSICO & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALSICLEAN-ALSICO & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALSICLEAN-ALSICO & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALSICLEAN-ALSICO & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALSICLEAN-ALSICO & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALSICLEAN-ALSICO & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALSICLEAN-ALSICO & CO
Products information ALSICLEAN-ALSICO & CO

BTW identificatienummer (tax): BE05823272705
Ondernemingsnummer: 3944335937
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Vêtements: Vêtements de Travail.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALSICLEAN-ALSICO & CO
(Get full report from official database of BE for ALSICLEAN-ALSICO & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALSICLEAN-ALSICO & CO
Addition kinds of activities for ALSICLEAN-ALSICO & CO

3053. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
138900. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
35599908. Cork werkt machines | Cork working machinery
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental
87449904. Milieu Remediëring | Environmental remediation

Werken bij ALSICLEAN-ALSICO & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALSICLEAN-ALSICO & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALSICLEAN-ALSICO & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALSICLEAN-ALSICO & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van ALSICLEAN-ALSICO & CO in sociale netwerken
Look for responds of ALSICLEAN-ALSICO & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALSICLEAN-ALSICO & CO. Laat een reactie achter voor ALSICLEAN-ALSICO & CO. ALSICLEAN-ALSICO & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALSICLEAN-ALSICO & CO. Leave a respond for ALSICLEAN-ALSICO & CO. ALSICLEAN-ALSICO & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALSICLEAN-ALSICO & CO op de google maps. Adres en contacten ALSICLEAN-ALSICO & CO
Location of ALSICLEAN-ALSICO & CO on the google maps. Address and contacts of ALSICLEAN-ALSICO & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALSICLEAN-ALSICO & CO ALSICLEAN-ALSICO & CO: GUI & JOS BOFFE | JOSEPHUS WOUTERS | Royaume des Fees (Le) | Rujokar | MEUBELEN DECONINCK BVBA

Other related companies as ALSICLEAN-ALSICO & CO: GUI & JOS BOFFE | JOSEPHUS WOUTERS | Royaume des Fees (Le) | Rujokar | MEUBELEN DECONINCK BVBA

ALSICLEAN-ALSICO & CO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALSICLEAN-ALSICO & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05823272705. Het bedrijf ALSICLEAN-ALSICO & CO bevindt zich op het adres: RUE DU SOLEIL 223; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements de Travail..
De hoofdactiviteit van ALSICLEAN-ALSICO & CO is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALSICLEAN-ALSICO & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALSICLEAN-ALSICO & CO, openstaande posities, locatie van ALSICLEAN-ALSICO & CO op de kaart.

ALSICLEAN-ALSICO & CO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALSICLEAN-ALSICO & CO, company assigned to the tax number BE05823272705. The company ALSICLEAN-ALSICO & CO is located at the address: RUE DU SOLEIL 223; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Vêtements de Travail..
The main activity of ALSICLEAN-ALSICO & CO is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALSICLEAN-ALSICO & CO is not available. You also can look at reviews of ALSICLEAN-ALSICO & CO, open positions, location of ALSICLEAN-ALSICO & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALSICLEAN-ALSICO & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALSICLEAN-ALSICO & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALSICLEAN-ALSICO & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALSICLEAN-ALSICO & CO, employees, financial statistics.