DAVIDA & DAVIDA KIDS

Contactgegevens DAVIDA & DAVIDA KIDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAVIDA & DAVIDA KIDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAVIDA & DAVIDA KIDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERHOFSTRAAT 3; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59278073 (+32-59278073) 59278073 (+32-59278073)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAVIDA & DAVIDA KIDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAVIDA & DAVIDA KIDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAVIDA & DAVIDA KIDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAVIDA & DAVIDA KIDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAVIDA & DAVIDA KIDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAVIDA & DAVIDA KIDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAVIDA & DAVIDA KIDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAVIDA & DAVIDA KIDS
Products information DAVIDA & DAVIDA KIDS

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Vêtements sur mesure Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAVIDA & DAVIDA KIDS
(Get full report from official database of BE for DAVIDA & DAVIDA KIDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAVIDA & DAVIDA KIDS
Addition kinds of activities for DAVIDA & DAVIDA KIDS

367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
23930102. Rugsakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Knapsacks, canvas: made from purchased materials
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
28210215. Polyvinylchlorideharsen, pvc | Polyvinyl chloride resins, pvc
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
39499905. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies

Werken bij DAVIDA & DAVIDA KIDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAVIDA & DAVIDA KIDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAVIDA & DAVIDA KIDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAVIDA & DAVIDA KIDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van DAVIDA & DAVIDA KIDS in sociale netwerken
Look for responds of DAVIDA & DAVIDA KIDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAVIDA & DAVIDA KIDS. Laat een reactie achter voor DAVIDA & DAVIDA KIDS. DAVIDA & DAVIDA KIDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAVIDA & DAVIDA KIDS. Leave a respond for DAVIDA & DAVIDA KIDS. DAVIDA & DAVIDA KIDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAVIDA & DAVIDA KIDS op de google maps. Adres en contacten DAVIDA & DAVIDA KIDS
Location of DAVIDA & DAVIDA KIDS on the google maps. Address and contacts of DAVIDA & DAVIDA KIDS

Andere gerelateerde bedrijven als come DAVIDA & DAVIDA KIDS DAVIDA & DAVIDA KIDS: ASAHI | Ardimex | C.S. Scuderia | ECOLE FONDAMENTALE | J.P. ALLARD

Other related companies as DAVIDA & DAVIDA KIDS: ASAHI | Ardimex | C.S. Scuderia | ECOLE FONDAMENTALE | J.P. ALLARD

DAVIDA & DAVIDA KIDS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAVIDA & DAVIDA KIDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf DAVIDA & DAVIDA KIDS bevindt zich op het adres: NEERHOFSTRAAT 3; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements sur mesure Fab. Lijst met producten zijn Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van DAVIDA & DAVIDA KIDS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAVIDA & DAVIDA KIDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAVIDA & DAVIDA KIDS, openstaande posities, locatie van DAVIDA & DAVIDA KIDS op de kaart.

DAVIDA & DAVIDA KIDS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAVIDA & DAVIDA KIDS, company assigned to the tax number BE02224700927. The company DAVIDA & DAVIDA KIDS is located at the address: NEERHOFSTRAAT 3; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements sur mesure Fab. List of products are Services: Tailleurs..
The main activity of DAVIDA & DAVIDA KIDS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAVIDA & DAVIDA KIDS is not available. You also can look at reviews of DAVIDA & DAVIDA KIDS, open positions, location of DAVIDA & DAVIDA KIDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAVIDA & DAVIDA KIDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAVIDA & DAVIDA KIDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAVIDA & DAVIDA KIDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAVIDA & DAVIDA KIDS, employees, financial statistics.